Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Rychle a zběsile 10: Trailer 3

příspěvky 21 - 36 Napsat příspěvek
Chce to vůbec někdo vidět? Já už vzdal devitku, pustil sem si ji a půl hodině sem to musel vypnout jak hrozne to je!:D
867529
Chce to vůbec někdo vidět? Já už vzdal devitku, pustil sem si ji a půl hodině sem to musel vypnout jak hrozne to je!*:D*
2 -2
reagují: Will, pepo
reagovat
spomenul som si na toto link
867526
spomenul som si na toto https://www.youtube.com/watch?v=XIeasQTs6_g
3 0
reagovat
Ze nekdy uvidim zremixovanyho Maxe Richtera v traileru na FF, kterej bude celej o lasce, tomu bych nikdy neveril. Stejne jako ze to pusti ven, kdyz to tak strasne... nefunguje :D
867496
Ze nekdy uvidim zremixovanyho Maxe Richtera v traileru na FF, kterej bude celej o lasce, tomu bych nikdy neveril. Stejne jako ze to pusti ven, kdyz to tak strasne... nefunguje *:D*
4 0
reagovat
reaguje na: David92
Tomu nevěřím, možná nějaký prostřih (bráchové půjdou na plac), ale určitě ne hlavní postava. 
867480
Tomu nevěřím, možná nějaký prostřih (bráchové půjdou na plac), ale určitě ne hlavní postava. 
867426
1 0
reagovat
reaguje na: SirCrix
No a přitom v obou filmech šlo především o rodinu :D
867479
No a přitom v obou filmech šlo především o [spoiler]rodinu[/spoiler] *:D*
867435
3 0
reagovat
Asi pred týdnem jsem si zopakoval sci-fi pecku Arrival, kde byla tato nádherná melodie použita takovým způsobem, že na začátku husina a na konci slzy v očích.
A pak přijde oteklý Vin Diesel a znásilní ji svojí špatně prokalkulovanou frančízou, kde už je všechno fake, přičemž nejvíce je to vidět právě na emocích.
Jinak ta hudba a tempo se k prezentaci takového filmu vůbec nehodí. Má to být rychle a zběsilé, místo toho je to pomalé a ubulené. Hodně velké šlápnutí vedle.
867435
Asi pred týdnem jsem si zopakoval sci-fi pecku Arrival, kde byla tato nádherná melodie použita takovým způsobem, že na začátku husina a na konci slzy v očích. A pak přijde oteklý Vin Diesel a znásilní ji svojí špatně prokalkulovanou frančízou, kde už je všechno fake, přičemž nejvíce je to vidět právě na emocích. Jinak ta hudba a tempo se k prezentaci takového filmu vůbec nehodí. Má to být rychle a zběsilé, místo toho je to pomalé a ubulené. Hodně velké šlápnutí vedle.
6 -1
reagují: fr3ak
reagovat
Trailer pro ženy, romantiku taky máme.:D Ale vcelku povedeně sestříhaný.
867433
Trailer pro ženy, romantiku taky máme.*:D* Ale vcelku povedeně sestříhaný.
1 0
reagovat
Kdyby to bylo shrnutí celé série a hraní na notu nostalgie a "Končí jedná éra", tak si myslim, že by ten trailer fungoval dobře. Ostatně jediné co se mu povedlo je, že si dám před desítkou komplet sérii a na 4-8 se vyloženě těším. Problém je, že to hrajě na nějakou "osudovou Love Story" Diesel a Rodriguez, která nefunguje, protože se tak začali tvářit až se šestkou. Já doufám, že bude mít Universal soudnost a nebudou tam toho Briana cpát (max poslední grilovačka v jedenácce), ale s tím jak Diesel toho Walkera pořád zneužívá aby to celý propagoval, tak tomu moc nevěřím.

Ten film se snad bez miliardy ani nemůže zaplatit ne? Ten rozpočet fakt není soudnej. Jediné co mě zajímá je jestli Johnson po tom extempóre s Black Adamem a tím humbukem kolem nakonec nekývne na účast v jedenácce, aby si vyhrál lidi zpátky.
867432
Kdyby to bylo shrnutí celé série a hraní na notu nostalgie a "Končí jedná éra", tak si myslim, že by ten trailer fungoval dobře. Ostatně jediné co se mu povedlo je, že si dám před desítkou komplet sérii a na 4-8 se vyloženě těším. Problém je, že to hrajě na nějakou "osudovou Love Story" Diesel a Rodriguez, která nefunguje, protože se tak začali tvářit až se šestkou. Já doufám, že bude mít Universal soudnost a nebudou tam toho Briana cpát (max poslední grilovačka v jedenácce), ale s tím jak Diesel toho Walkera pořád zneužívá aby to celý propagoval, tak tomu moc nevěřím. Ten film se snad bez miliardy ani nemůže zaplatit ne? Ten rozpočet fakt není soudnej. Jediné co mě zajímá je jestli Johnson po tom extempóre s Black Adamem a tím humbukem kolem nakonec nekývne na účast v jedenácce, aby si vyhrál lidi zpátky.
1 0
reagovat
Na takéto"sci-fi" čo sa z toho stalo už ozaj nie som... :)
867428
Na takéto"sci-fi" čo sa z toho stalo už ozaj nie som... [url=https://www.youtube.com/watch?v=WB27bqr7kJQ]:)[/url]
1 0
reagovat
reaguje na: Lodbrok
Podle mě si ho šetři do filmu. Jako vsadio bych cokoliv že se tam Brian vratí at už jako cameo nebo na neco trochu víc a v 11 bude regulerně jedna z hlavních postav.
867426
Podle mě si ho šetři do filmu. Jako vsadio bych cokoliv že se tam Brian vratí at už jako cameo nebo na neco trochu víc a v 11 bude regulerně jedna z hlavních postav.
867421
1 0
reagují: Bezejmenny
reagovat
Takže chceli zahrať na osudovosť a niekoho napadlo že najlepšie bude ak povyberajú z predchádzajúcich dielov tie najhnusnejšie cgi zábery a najviac "cool" zábery lietajúceho Torretta cez dialničné mosty ala Kobra 11....hmmmm:+:D:D:D:D:D:D:D:D Zabralo to parádne;)
867422
Takže chceli zahrať na osudovosť a niekoho napadlo že najlepšie bude ak povyberajú z predchádzajúcich dielov tie najhnusnejšie cgi zábery a najviac "cool" zábery lietajúceho [i]Torretta [/i]cez dialničné mosty ala [b]Kobra 11[/b]....hmmmm*:+**:D**:D**:D**:D**:D**:D**:D**:D* Zabralo to parádne*;)*
3 0
reagovat
Když už se to tolik odkazuje na celou sérii, čekal bych aspoň u jednoho tklivého tónu záběr s Walkerem. :/
867421
Když už se to tolik odkazuje na celou sérii, čekal bych aspoň u jednoho tklivého tónu záběr s Walkerem. :/
1 0
reagují: David92
reagovat
Nostalgická pecka, husina od začátku do konce, málem i nějaká ta slzička ukápla. Ještěže neukázali i Walkera, to by byl přímo vodopád slz. Je vidět, že na place měli všichni srdíčko na správném místě. Akorát, že vůbec:D.

Celá série je už poměrně dlouho jedna velká parodie jak dalších filmů v žánru, tak hlavně sebe sama a tohle jejich neustálé mixování se seriózním rodinným dramatem má přesně opačný efekt, než který chtějí docílit - je to ještě víc vtipné/k smíchu, než kdyby to tam nebylo. Už teď se těším na jedenáctku, u které faktor "sága se uzavírá/konec cesty" zvedne míru osudovosti (rovná se nechtěné vtipnosti) na další level:D.

U devítky se Diesel s Moritzem mohli u studia vymlouvat, že propad tržeb má na svědomí pandemie. Jsem zvědavý, na co se budou vymlouvat u desítky. 
867415
Nostalgická pecka, husina od začátku do konce, málem i nějaká ta slzička ukápla. Ještěže neukázali i Walkera, to by byl přímo vodopád slz. Je vidět, že na place měli všichni srdíčko na správném místě. Akorát, že vůbec*:D*. Celá série je už poměrně dlouho jedna velká parodie jak dalších filmů v žánru, tak hlavně sebe sama a tohle jejich neustálé mixování se seriózním rodinným dramatem má přesně opačný efekt, než který chtějí docílit - je to ještě víc vtipné/k smíchu, než kdyby to tam nebylo. Už teď se těším na jedenáctku, u které faktor "sága se uzavírá/konec cesty" zvedne míru osudovosti (rovná se nechtěné vtipnosti) na další level*:D*. U devítky se Diesel s Moritzem mohli u studia vymlouvat, že propad tržeb má na svědomí pandemie. Jsem zvědavý, na co se budou vymlouvat u desítky. 
3 0
reagovat
Ale je hezké, že mohu projednou nadávat na nepatřičný patos a křečovitý ždímání emocí nadávat u nějakého filmu, co není Marvel :))
Ještě by to chtělo nějaký vtípek, nejlépe na konec aby to úplně rozbilo (pokus o) atmosféru.
Jo a nebude Momoa bratr/vnuk/dědeček Rodriguez? V jednom záběru jsem chvilku váhal kdo z nich to zrovna vykoukl :D
867406
Ale je hezké, že mohu projednou nadávat na nepatřičný patos a křečovitý ždímání emocí nadávat u nějakého filmu, co není Marvel *:))* Ještě by to chtělo nějaký vtípek, nejlépe na konec aby to úplně rozbilo (pokus o) atmosféru. Jo a nebude Momoa bratr/vnuk/dědeček Rodriguez? V jednom záběru jsem chvilku váhal kdo z nich to zrovna vykoukl *:D*
1 0
reagovat
Osudovost na bodu mrazu. Upoutávka jako by říkala, zajděte si na Guardians, počkejte na Indyho či M:I, Fast ale vynechejte, nebude tady nic k vidění. 
867404
Osudovost na bodu mrazu. Upoutávka jako by říkala, zajděte si na Guardians, počkejte na Indyho či M:I, Fast ale vynechejte, nebude tady nic k vidění. 
4 0
reagovat
lol co to bylo
867402
lol co to bylo
6 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se