Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Flash: Trailer 2

příspěvky 1 - 20 Napsat příspěvek
reaguje na: David92
To je jenom fanouškovský konstrukt. :D Ještě v nedávném sestřihu se v něm měla Wonder Woman (Gal Gadot; je i krátce v úvodní sekvenci) a Superman (Henry Cavill; není už ve filmu vůbec) setkat s Batmanem (Michael Keaton) a Supergirl (Sasha Calle) v nově etablovaném DCEU, ale to už je nějaký čas ze hry. Clooneyho Batman (jako jiná camea) tam byl přidán relativně nedávno. Ovšem ještě jedna várka dotáček se bude dopracovávat (a tím se hlavně bude lišit výsledná verze od téhle novinářské), takže se ještě možná dočkáme nečekaného twistu (?).
866510
To je jenom fanouškovský konstrukt. *:D* Ještě v nedávném sestřihu [spoiler]se v něm měla Wonder Woman (Gal Gadot; je i krátce v úvodní sekvenci) a Superman (Henry Cavill; není už ve filmu vůbec) setkat s Batmanem (Michael Keaton) a Supergirl (Sasha Calle) v nově etablovaném DCEU, ale to už je nějaký čas ze hry. Clooneyho Batman (jako jiná camea) tam byl přidán relativně nedávno.[/spoiler] Ovšem ještě jedna várka dotáček se bude dopracovávat (a tím se hlavně bude lišit výsledná verze od téhle novinářské), takže se ještě možná dočkáme nečekaného twistu (?).
866509
0 -1
reagovat
reaguje na: Polux
Supermana ještě jako mimino zabil Zod a na zem dolétla jen Kara ;)
866509
Supermana ještě jako mimino zabil Zod a na zem dolétla jen Kara *;)*
866507
0 -1
reagují: MKMZ
reagovat
Trailer funguje hodně slušně, ale samotný film bude asi hodně velké zážitkové cvičení směrem nahoru a dolů (a možná zase zpátky). Miller je prostě na přes držku skoro v každém záběru, což je docela problém u hlavní postavy a ještě k tomu pokud je ve filmu krát dva:D a Supergirl působí jako totální deus ex machina (zajímá mě, jak smysluplně vysvětlí absenci Supermana v ději) lomeno postava jen do počtu typu ten bubák na konci Batman v Superman. Na druhou stranu Keaton, Shannon, tuna nostalgie a snad i Affleck (mám takový dojem, že se ve filmu zase tak moc neohřeje) to, doufám, budou táhnout zase slušně nahoru.

Fakt jsem tady zvědavý, zda Keaton, Shannon, Affleck a nostalgie dokážou přece jen "přebít" zoufalce Millera, nudnou Supergirl a masivní digibordel nebo WB celou dobu mocně klame tělem a dopadne to jako v poslední době obvykle (tj. neslavně).  
866507
Trailer funguje hodně slušně, ale samotný film bude asi hodně velké zážitkové cvičení směrem nahoru a dolů (a možná zase zpátky). Miller je prostě na přes držku skoro v každém záběru, což je docela problém u hlavní postavy a ještě k tomu pokud je ve filmu krát dva*:D* a Supergirl působí jako totální deus ex machina (zajímá mě, jak smysluplně vysvětlí absenci Supermana v ději) lomeno postava jen do počtu typu ten bubák na konci Batman v Superman. Na druhou stranu Keaton, Shannon, tuna nostalgie a snad i Affleck (mám takový dojem, že se ve filmu zase tak moc neohřeje) to, doufám, budou táhnout zase slušně nahoru. Fakt jsem tady zvědavý, zda Keaton, Shannon, Affleck a nostalgie dokážou přece jen "přebít" zoufalce Millera, nudnou Supergirl a masivní digibordel nebo WB celou dobu mocně klame tělem a dopadne to jako v poslední době obvykle (tj. neslavně).  
1 0
reagují: David92
reagovat

4/5

Dramatické chorály idú naplno, efekty a odkazy na starého Batmana sú cool. Trailer má silných 4/5 a keby som sa mal rozhodovať len na základe traileru, chcem to vidieť v kine viac ako strážcov galaxie a asi aj ako svojho času Transformers, Endgame atď.
 Stále sa však nemôžem zbaviť pachuťe že celý film funguje len ako štúdiová záplata na tragicky spackaný pokus vybudovať filmové univerzum a dohnať vlak ktorý 15 rokov dozadu  rozbehol  Marvel. Ten je už však v dnešnej dobe v podstate v cieli a sám Marvel nevie kudy kam. A nevie to ani DC. Keď som sa pozrel na prezentovaný materiál, mám pocit, že celý ten film stojí na hlinených nohách. Príde mi že Warner neverí a vlastne  nikdy neveril svojej DC obecne. Ako inak vysvetliť že prvá scéna Traileru je na Waynovo sídlo a podkreslený Bruceovým hlasom. Ani tomu Cavilovi nedali šancu sa dôstojne rozlúčiť s rolou Supermana. 
Kvality filmu budú prinajlepšom priemer. Ten bude skrz nostalgiu zachraňovať Keatonov Batman, ktorý si kradne všetky cool scény. Pretože povedzme si na rovinu. Batman je jediná postava, ktorú Warner vedia predať.  A ja sa im popravde čudujem že sa dnes ešte stále snažia nejaké univerzum budovať. 
 
866433
Dramatické chorály idú naplno, efekty a odkazy na starého Batmana sú cool. Trailer má silných 4/5 a keby som sa mal rozhodovať len na základe traileru, chcem to vidieť v kine viac ako strážcov galaxie a asi aj ako svojho času Transformers, Endgame atď.  Stále sa však nemôžem zbaviť pachuťe že celý film funguje len ako štúdiová záplata na tragicky spackaný pokus vybudovať filmové univerzum a dohnať vlak ktorý 15 rokov dozadu  rozbehol  Marvel. Ten je už však v dnešnej dobe v podstate v cieli a sám Marvel nevie kudy kam. A nevie to ani DC. Keď som sa pozrel na prezentovaný materiál, mám pocit, že celý ten film stojí na hlinených nohách. Príde mi že Warner neverí a vlastne  nikdy neveril svojej DC obecne. Ako inak vysvetliť že prvá scéna Traileru je na Waynovo sídlo a podkreslený Bruceovým hlasom. Ani tomu Cavilovi nedali šancu sa dôstojne rozlúčiť s rolou Supermana.  Kvality filmu budú prinajlepšom priemer. Ten bude skrz nostalgiu zachraňovať Keatonov Batman, ktorý si kradne všetky cool scény. Pretože povedzme si na rovinu. Batman je jediná postava, ktorú Warner vedia predať.  A ja sa im popravde čudujem že sa dnes ešte stále snažia nejaké univerzum budovať.   
4/5
0 -1
reagovat
U mě přes toho Millera prostě vlak nejede. A ani kvůli Keatonovi. Neříkám, že ten film měli stáhnout nebo ho vypustit...přece jen na tom dělá dost lidí, kteří za něj nemůžou, a plně chápu propagaci....ten film něco stál a chtějí ho prodat. Ale i přes slušnou trailerovou práci to pořád vypadá jako cokoliv, co se mi za Snydera na DC nelíbilo. A ne, Millera jsem neměla ráda už před tím, než se z něj vyklubalo hovado, takže tím to není.
jinak situace s Majorsem je imo trochu jiná....Kang ze své podstaty může mít jiné verze, takže ho klidně můžou pro další projekty v klidu přeobsadit. Navíc ta jeho kauza je trochu nejistá , i když že ho opustil PR tým může značit průšvih, přesto se bude rozhodovat až v květnu, a mají prý nějaké důkazy v jeho prospěch.....
Tím ho nechci nějak hájit, pokud je to fakt blbec, tak bych ho nepodpořila ale myslím, že Marvel/Disney mají dost rozumu na to, počkat, než hned dělat unáhlené závěry.
V Loki S2 sice je, ale údajně zase ne tolik, aby se to nedalo vypustit tak, jak to je, případně to nějak prostříhat (snad tak, aby to neuškodilo výslednému produktu, když byla první série tak fajn)
866429
U mě přes toho Millera prostě vlak nejede. A ani kvůli Keatonovi. Neříkám, že ten film měli stáhnout nebo ho vypustit...přece jen na tom dělá dost lidí, kteří za něj nemůžou, a plně chápu propagaci....ten film něco stál a chtějí ho prodat. Ale i přes slušnou trailerovou práci to pořád vypadá jako cokoliv, co se mi za Snydera na DC nelíbilo. A ne, Millera jsem neměla ráda už před tím, než se z něj vyklubalo hovado, takže tím to není. jinak situace s Majorsem je imo trochu jiná....Kang ze své podstaty může mít jiné verze, takže ho klidně můžou pro další projekty v klidu přeobsadit. Navíc ta jeho kauza je trochu nejistá , i když že ho opustil PR tým může značit průšvih, přesto se bude rozhodovat až v květnu, a mají prý nějaké důkazy v jeho prospěch..... Tím ho nechci nějak hájit, pokud je to fakt blbec, tak bych ho nepodpořila ale myslím, že Marvel/Disney mají dost rozumu na to, počkat, než hned dělat unáhlené závěry. V Loki S2 sice je, ale údajně zase ne tolik, aby se to nedalo vypustit tak, jak to je, případně to nějak prostříhat (snad tak, aby to neuškodilo výslednému produktu, když byla první série tak fajn)
0 0
reagovat
ad trailer:
meh. Asi za to může to, že Ezra mi nebyl smypatickej nikdy (už kdysi v Perks) a ještě z něj vyklubal uberkretén, ale tohle prostě vypadá celkově prostě blbě.
To stříkání z Keatona nechápu, Supergirl marná... a zbytek za Snydera tak nějak byl cejtit líp.

Celý se to mělo zrušit, když už to scratchovali komplet. 
866423
ad trailer: meh. Asi za to může to, že Ezra mi nebyl smypatickej nikdy (už kdysi v Perks) a ještě z něj vyklubal uberkretén, ale tohle prostě vypadá celkově prostě blbě. To stříkání z Keatona nechápu, Supergirl marná... a zbytek za Snydera tak nějak byl cejtit líp. Celý se to mělo zrušit, když už to scratchovali komplet. 
4 -2
reagovat
PTSD, nedík Civalovi i Andymu. :D
866419
PTSD, nedík Civalovi i Andymu. *:D*
0 -1
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
Už jsem našel sám, viz níže :)
866417
Už jsem našel sám, viz níže :)
866415
0 0
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
...a zjevně jsem dobře udělal :D link Ale tohle by neuhrál ani Al Pacino.
866416
...a zjevně jsem dobře udělal *:D* https://www.youtube.com/watch?v=PZrqoxRPzvE Ale tohle by neuhrál ani Al Pacino.
866411
2 0
reagovat
reaguje na: Cival
link Tak se podívej :) 
866415
https://youtu.be/eZu6JZBI800 Tak se podívej :) 
866413
0 0
reagují: Cival
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
Neviděl. Bylo mi z toho tak ouzko, že jsem utekl nejdřív co to šlo :D
866413
Neviděl. Bylo mi z toho tak ouzko, že jsem utekl nejdřív co to šlo *:D*
866411
2 0
reagují: AndyKaufman
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
Dost pochybuju, že ho vypustí do světa aby dělal nějaké promo pro Flashe. A jsem přesvědčený, že už se ani v žádném DC filmu neobjeví i kdyby to bylo úspěšné.
866412
Dost pochybuju, že ho vypustí do světa aby dělal nějaké promo pro Flashe. A jsem přesvědčený, že už se ani v žádném DC filmu neobjeví i kdyby to bylo úspěšné.
866405
0 -1
reagovat
reaguje na: Cival
Viděl jsi potitulkovou scénu třetího AntMana ? Tam jsem se za něj vyloženě styděl. Ještě někde pod úrovní SNL skeče...
866411
Viděl jsi potitulkovou scénu třetího AntMana ? Tam jsem se za něj vyloženě styděl. Ještě někde pod úrovní SNL skeče...
866410
2 0
reagují: Cival, Cival
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
Majors byl jako Kang fajn. Takze ho pretacet nebudou... ale tipoval bych ze ho vyskrtnou z dalsich projektu i planu. Ale multiversum umoznuje ho treba recastnout :)
866410
Majors byl jako Kang fajn. Takze ho pretacet nebudou... ale tipoval bych ze ho vyskrtnou z dalsich projektu i planu. Ale multiversum umoznuje ho treba recastnout :)
866409
3 0
reagují: AndyKaufman
reagovat
reaguje na: The Joker
Dobrá otázka :+ A těžko říct. Na jednu stranu bych s tebou souhlasil, na druhou je to levnější seriál. U filmu by to udělali. Ale Disney je těžce family friendly a budou se chtít vyhnout libovolné kontroverzi. Děsí mne jak ho opustil PR tým, to už značí průser. 

Majorse mám rád, přijde mi to škoda, na druhou stranu byly jeho kreace jako Kanga pekelný a nevěřím že to mělo velké ohlasy. Trochu si myslím, že tak zaplacnou 2 mouchy jednou ranou a malinko změní Kanga na nějakého drsnějšího Denzela Washingtona, což by tomu mohlo sort of prospet. 
866409
Dobrá otázka *:+* A těžko říct. Na jednu stranu bych s tebou souhlasil, na druhou je to levnější seriál. U filmu by to udělali. Ale Disney je těžce family friendly a budou se chtít vyhnout libovolné kontroverzi. Děsí mne jak ho opustil PR tým, to už značí průser.  Majorse mám rád, přijde mi to škoda, na druhou stranu byly jeho kreace jako Kanga pekelný a nevěřím že to mělo velké ohlasy. Trochu si myslím, že tak zaplacnou 2 mouchy jednou ranou a malinko změní Kanga na nějakého drsnějšího Denzela Washingtona, což by tomu mohlo sort of prospet. 
866407
0 0
reagují: Cival
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
Btw myslis, ze Loki S2 pretoci sceny s Majorsem? Imo si uz studia nemuzou dovolit odepisovat desitky milionu, protoze se z nekoho vyklube debil. Spis budou hrat mrtveho brouka, vytahne se "je to prace tisicu lidi" a pak se to necha na divacich.
866407
Btw myslis, ze Loki S2 pretoci sceny s Majorsem? Imo si uz studia nemuzou dovolit odepisovat desitky milionu, protoze se z nekoho vyklube debil. Spis budou hrat mrtveho brouka, vytahne se "je to prace tisicu lidi" a pak se to necha na divacich.
866405
1 0
reagují: AndyKaufman
reagovat
reaguje na: maty39
Jenže tady je dost možný že pokud film bude hit a finančně vydělá tak ten Ezra se asi vratí :D Film má prý otevřený konec. Takže pokud Gunn nepoužije pro jeho DCU jinýho Flashe, třeba Wallyho nebo Barta a tak jako Barry se vrati Ezra.
866406
Jenže tady je dost možný že pokud film bude hit a finančně vydělá tak ten Ezra se asi vratí *:D* Film má prý otevřený konec. Takže pokud Gunn nepoužije pro jeho DCU jinýho Flashe, třeba Wallyho nebo Barta a tak jako Barry se vrati Ezra.
866404
0 -1
reagovat
reaguje na: maty39
Jenže probůh, film s OJem nešel do kina bezprostředně po jeho zločinu a on se neúčastnil jako hvězda propagace. 
866405
Jenže probůh, film s OJem nešel do kina bezprostředně po jeho zločinu a on se neúčastnil jako hvězda propagace. 
866404
0 0
reagují: maty39, The Joker
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
Tak to bylo natočený ještě před jeho aférami. To je podobné jako třeba Bláznivá střela, kde hraje O.J. Simpson. Takových případů je v historii filmu více. Horší by bylo kdyby s ním plánovali další díl
866404
Tak to bylo natočený ještě před jeho aférami. To je podobné jako třeba Bláznivá střela, kde hraje O.J. Simpson. Takových případů je v historii filmu více. Horší by bylo kdyby s ním plánovali další díl
866401
1 -1
reagují: David92, AndyKaufman
reagovat
Trailer je sice sestříhaný parádně, film samotný ale působí dost rozpačitě. Některé ty záběry jsou vážně děsivé, Ezra Miller je pořád neskutečně otravný, Michael Keaton tu vypadá nějak podivně unaveně a ta Sasha Calle mi v obličeji trochu připomíná to děcko z druhého Deadpoola (akorát hubenější :D).

Ve srovnání s Black Adamem, Thorem, Ant-Manem či Shazamem je to sice docela fajn (což není zas tak těžké), místy to ale pořád vypadá jako nepovedený spatlanec temného Snyderverse a barevného MCU.
866402
Trailer je sice sestříhaný parádně, film samotný ale působí dost rozpačitě. Některé ty záběry jsou vážně děsivé, Ezra Miller je pořád neskutečně otravný, Michael Keaton tu vypadá nějak podivně unaveně a ta Sasha Calle mi v obličeji trochu připomíná to děcko z druhého Deadpoola (akorát hubenější :D). Ve srovnání s Black Adamem, Thorem, Ant-Manem či Shazamem je to sice docela fajn (což není zas tak těžké), místy to ale pořád vypadá jako nepovedený spatlanec temného Snyderverse a barevného MCU.
4 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se