Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Rock se loučí s Black Adamem


ikona
Spooner
black adamdcdwayne johnsonjames gunnpeter safranrock
Hierarchie DC univerza se mění. Ale jinak, než Dwayne Johnson chtěl.  

Ano, máme tu další novinku o čistkách Jamese Gunna a producenta Petera Safrana. A připravte se, že jich kvůli stále se vyvíjejícímu se dění ještě pár bude. Nejnovější info ze světa DC ale vzhledem k uplynulým událostem překvapí jen málokoho. Noví šéfové komiksové značky evidentně restartují komiksový svět prakticky od začátku, a i když Batman od Matta Reevese či Joker mohou zůstat v klidu, s hrdiny spjatými se Snyderversem se podle všeho můžeme pomalu začít loučit a např. Henry Cavill už v roli Supermana oficiálně skončil. A nyní se na lavici odpadlíku přidává další jméno, u něhož to bylo asi jen otázkou času.

Po vlně spekulacích totiž Dwayne Johnson oznámil, že se po diskuzi s Gunnem s rolí Black Adama prozatím loučí a s jeho postavou se v první kapitole nové DC éry nepočítá. Antihrdina, který měl podle silných Rockových slov komiksový svět pořádně nakopnout a změnit tamní pořádky, se tak dalšího sequelu nedočká. Což vzhledem ke „kvalitám“ filmu a průměrným tržbám, které chtěl Rock i jeho tým označovat za úspěch, asi nikoho moc nebolí. Hollywoodská hvězda se ale zároveň snaží tvářit, že Black Adam ještě nemusel říct poslední slovo a stále se jedná o tom, že by se mohl objevit v pozdějších DC filmech, které se budou zabývat multiverzy. Je jen otázkou, jestli to není jen další Rockovo zbožné přání, z něhož nakonec nic nebude. Hercův vysněný komiksový projekt ale tak oficiálně končí poměrně neslavně. Tak uvidíme, kdo Gunnovu a Safranovu řezničinu odnese jako další.


© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace