Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Henry Cavill končí jako Superman


ikona
Mr. Hlad
dchenry cavilljames gunnsupermanwarner bros.
Jedna supermanovská éra končí 

Warneři v posledních několika letech nedokázali konkurovat Marvelu tak, jak by si představovali a bylo jasné, že když se nedávno dostal ke kormidlu James Gunn a měl udělat pár radikálních řezů, že nás čekají velké a fanoušky možná bolestivé věci. A je tu první. A možná i nejbolestivější, na druhou stranu je dobré, že si ji odbudeme hned na začátku. Henry Cavill se loučí s rolí Supermana

Cavill, který se nedávno vrátil k ikonické roli v cameu v Black Adamovi a kvůli sequelu Muže z oceli opustil seriál Zaklínač, teď však oznámil, že ho už jako Clarka Kenta a Kal-Ela nikdy neuvidíme. Ve svém prohlášení řekl, že jeho supermanovská série i on sám končí a i když ho to mrzí, život jde dál. V Hollywooduse prostě tyhle věci dějí. Fandové to musí nějak zkousnout, ale bez slavného superhrdiny nejspíš dlouho nebudou. 

James Gunn totiž sám píše dalšího Supermana. Bez Cavilla a rozhodně prý nepůjde o sequel Muže z oceli a děj se má zaměřit na mládí superhrdiny, ale frajer s velkým S na hrudi se zkrátka vrací. Jen ho bude hrát někdo jiný a kdo by to měl být, zatím nejspíš neví ani sám Gunn. Cavill tedy odchází, podle všeho by se však mohl vrátit Ben Affleck. Zatím to není potvrzené, ale Warneři by ho údajně měli rádi zpátky mezi superhrdiny, ovšem ne jako představitele Batmana, nýbrž jako režiséra. Víc bychom se měli dozvědět příští měsíc, kdy Gunn plánuje oznámit, co konkrétně s DC filmy chystá. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace