Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Víkendový výplach #696 o Mandalorianovi a výročí Warnerů


ikona
Mr. Hlad
dcdie hardgeorge lucashome alonemandalorianstar warsvíkendový výplachwarner
Jak slaví Warneři sto let? Jak by vypadal betlém s Mandalorianem? A je vánočnější Smrtonosná past, nebo Sám doma?  

Předvánoční výplach

Alternativní vesmíry týdne
Bez alternativních vesmírů by komiksovky snad ani nemohly existovat. A že fandy baví o nich nejen číst, ale taky na ně koukat, ukázal třeba poslední Spider-Man. Vyznat se v tom však není žádná sranda, ale u DC s tím počítají. A Flash jim ochotně pomáhá

Souboj týdne
Dva nejvánočnější filmy druhé půlky dvacátého století jsou bez debat Smrtonosná past a Sám doma. Který je ale vánočnější? Na to se pokusili přijít tvůrci tohohle videa. Kevin vs. John McClane! 

Rebelové týdne
Seriálový Andor skončil a byl hodně fajn. Dost na to, aby kvůli tomu vzniklo video nazvané The Rebellion, které se zaměřuje na vznik organizace, která pořádně zatopila Impériu. A využily se u něj záběry právě z Andora, Rogue One a původní trilogie. A vypadá dobře. 

Film roku týdne
Konec roku se blíží, a tak je čas na žebříčky. IMDB nemusí nic řešit, tam se stačí podívat na hodnocení letošních pecek a je jasno. A radovat se může Batman. Na druhou stranu sami si přeberte, jak vážně lze brát žebříček, kde třetí místo urval Thor a sedmé The Gray Man. 

Prohlídka týdne
Hvězdné války jsou samozřejmě důležitou součástí Disneylandu, ale představte si, že by vás na jejich prohlídku před otevřením pozval sám George Lucas. V osmdesátých letech to mohlo být před televizními obrazovkami docela divoké. 

Záporák týdne
Mister Sinister je marvelovský záporák, kterého jsme na plátně ještě neviděli, provází ho totiž sakra velká smůla. Jeho existenci teasovala potitulková scéna v X-Men: Dark Phoenix, pracoval pro něj záporák ve dvojce Deadpoola a měl se objevit v Nových mutantech, kde ho měl hrát Jon Hamm. Ale nic z toho. Teď ho ale čeká velká komiksová událost, tak snad mu konečně dají šanci i u filmu. 

Výročí týdne
Warner Bros. slaví sto let. Jedno z největších a nejslavnějších studí je s námi už zatraceně dlouho a to si zaslouží pořádnou oslavu. A taky pořádné oslavné video. 

Hra týdne
U DC se teď sice ve velkém bourá, škrtá a pálí a co bude s filmy, zatím ví maximálně James Gunn, ale co se týče her, tam je podle všeho všechno v pořádku. A už se na nás řítí Justice League: Cosmic Chaos. I když tahle hra se vlastně řítí spíš na dost malé děti. Ale i ty musí něco hrát. 

Betlém týdne
Vánoce jsou za rohem a betlémy jsou všude. Ne vždycky jsou povedené a třeba ten plastový, na který jsem narazil v centru Liberce, důstojně zrovna nepůsobí, ale na druhou stranu kdyby u něj byl Mandalorian, určitě by to dojem vylepšilo. 

Duel týdne
V minulém výplachu jsme se vás ptali, kterou vánoční pohádkovou klasiku nesnášíte. Suverénně nejčastěji vynecháváte Mrazíka. 

Dnes si dáme něco nevánočního. A spíš jde o věc, která zajímá konkrétně mě. Dvojka Terminátora bývá uváděná s podtitulem Den zúčtování nebo Soudný den. My chceme vědět, jaký podtitul u dvojky Terminátora preferujete a je podle vás „správnější“. Podtitul pište do předmětu, v textu se rozkecejte. 

Za týden a po Vánocích zdar

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace