Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

O čem bude wickovský spin-off Ballerina?


ikona
do_Od
Ana de ArmasBallerinaJohn WickKeanu Reevesspin-off
O čem přesně bude akční spin-off Johna Wicka a kdo všechno si v něm zahraje? 

Je to pár dní, co Keanu Reeves a Ana de Armas běhali po Praze a natáčeli zde spin-off k akční sérii John Wick s názvem Ballerina. Minulý týden jsme se pak dozvěděli, že si ve filmu zopakují své role taky legendární herečka Anjelica Huston, Lance Reddick nebo Ian McShane. Vedle jmen herců a taky režiséra Lena Wisemana ovšem o zápletce až doposud nepadlo ani slovo. Díky brazilskému festivalu CCXP, na němž Reeves o víkendu promoval právě čtvrtého Wicka, ale konečně víme alespoň základní nástin děje.

Film se tedy bude odehrávat mezi třetím a čtvrtým Wickem, premisou pak je, že hlavní postavě někdo zabil otce, a ona se bude snažit vypátrat vraha. To ale odemkne další tajemství, která měla navždy zůstat ukrytá. Samotný Reeves pak údajně nemá ve filmu mnoho sekvencí, stejně tak potom není jasné, jestli budou postavy Reevese a de Armas spolupracovat, nebo si půjdou po krku.

Snímek každopádně čerstvě obsadil ještě herečku Catalinu Sandino Moreno, která má mít ve filmu údajně velmi prominentní roli. Moreno rovněž uvidíme v hlavní ženské roli ve filmu Silent Night od Johna Woo, s akcí tedy nejspíš problém mít nebude. Ballerina každopádně v tuto chvíli nemá stanovené datum premiéry, čtvrtého Wicka se ale dočkáme už 24. března.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace