Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Nové Star Wars mají režisérku


ikona
Spooner
damon Lindelofdisneystar wars
Vrátí se Hvězdné války konečně do kin, nebo půjde o další marný pokus? 

Na seriálovém poli Disney vyrábí jeden seriál za druhým a jen letos nám nabídli sólovky Boby Fetta, rozpačitého Obi-Wana Kenobiho a prozatím skvělého Andora. Po celovečerní stránce už je ale situace o něco smutnější a dalo by se říci, že v kinech se značka ocitá skoro až v klinické smrti. Nová trilogie většinou fanoušků naštvala, Han Solo propadl a tým okolo Kathleen Kennedy jakoby netušil, co s legendární franšízou dělat. Několik projektů, včetně Rogue Squadron od Patty Jenkins, zůstalo u ledu a chystané tituly Taiky Waitityho či Riana Johnsona jsou v nedohlednu. A přednost tak dostává jiný kousek, který nyní našel režisérku.

Začínají zde totiž pracovat na tajemném projektu Damona Lindelofa (seriáloví Watchmen či Pozůstalí, ale také Prometheus), o němž se spekuluje už několik měsíců. A v Lucasfilmu a u Disney jsou s jeho prací evidentně tak spokojeni, že už snímku sehnali i režisérku. Tou bude nepříliš známá Sharmeen Obaid-Chinoy, která má za sebou pákistánské animáky 3 Bahadur a 3 Bahadur: Rise of the Warriors a hlavně zrežírovala dvě epizody seriálové Ms. Marvel. A s Disneym si evidentně sedla natolik, že dostane velkou celovečerní šanci. O projektu samotném se zatím nic neví a tvůrcům se ho daří držet úspěšně pod pokličkou. Scénář ovšem stále není hotový, takže do produkce nám zbývá asi ještě hodně času. Je tedy otázkou, zda se novinky opravdu dočkáme, nebo půjde o další z pokusů, jenž vyšumí do ztracena.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace