Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Marvelovka Armor Wars se mění ze seriálu na film


ikona
Spooner
armor warsdon cheadlemarvelwar machine
Dostane War Machine svou filmovou sólovku? 

Minulý týden se u Marvelu rozhodně nenudili. Od chystaného Bladea odešel režisér Bassam Tariq a celkově nejdou přípravy upířího projektu zrovna podle plánu. A do toho došlo ještě k další vcelku razantní změně. Ta se týká dlouho připravovaného seriálu Armor Wars, který měl být jedním z těch větších titulů pro Disney+ a velké role se tu má konečně dočkat Jamese Rhoades aka War Machine s tváří Dona Cheadlea. Jenže tyto plány vzaly trochu nečekaný směr. Marvel je totiž s chystanou novinkou evidentně tak spokojen, že se jí místo seriálu dočkáme ve filmové podobě.

Armor Wars se tedy nakonec podívají do kin a původní showrunner Yassir Lester se tím pádem přesouvá na pozici scenáristy. A jelikož teď bude muset svůj scénář zřejmě razantně upravovat, do natáčení či případné premiéry nám ještě zbývá hodně času. Příběh by se pak mě odvíjet od stejnojmenné komiksové série, v níž musel Tony Stark řešit, že se jeho technologie a super obleky dostaly do špatných rukou. Vzhledem k osudu oblíbeného hrdiny v Endgame ovšem bude tuto záležitost řešit právě War Machine a předpokládá se, že by se mohla ve snímku objevit i postava Riri Williams alias Ironheart v podání Dominique Thorne. Děj by pak měl navazovat na blížící se seriál Secret Invasion. I když si tedy nejsem jistý, zda má film s tímto hereckým složením v kinech zaručený úspěch, Marvel materiálu evidentně věří. Tak uvidíme, jestli bude tento přechod dávat ve výsledku smysl.

Komentáře
VŠECHNY KOMENTÁŘE (11)
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace