Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Nový Blade přišel o režiséra


ikona
Spooner
bladeMahershala Ali
Reboot zabijáka upírů to nemá zrovna jednoduché. 

Už jsou to tři roky, co Kevin Feige oznámil na Comic-Conu nového Bladea s oscarovým Mahershalou Alim v titulní roli. Fanoušci se od té doby začali nejen těšit, ale vlastně i trochu bát, zda vůbec můžeme dostat nekompromisní upíří řežbu, nebo jestli získá Wesley Snipes důstojného nástupce. Postupem času ale začalo fandy znervózňovat něco jiného – a to neustálé čekání, kdy se projekt docela dlouho nehýbal kupředu, produkce se odkládala a moc se o snímku nevědělo. A i to málo, co jsme považovali za jistotu, už nyní neplatí.

Film totiž chvíli před startem natáčení přišel o režiséra Bassama Tariqa, který má na kontě nezávislárnu  Mogul Mauglí s Rizem Ahmedem. Oficiálním důvodem, který uvedl Marvel, jsou neustálé posuny harmonogramu natáčení. Všichni ale víme, že realita může být přeci jen jiná. A to především proto, že přípravy Bladea nejdou dle všeho podle plánu. Samotný scénář byl několikrát přepisován a momentálně na něm místo původní Stacy Osei-Kuffour (seriáloví Watchmen, The Morning Show) pracuje scenárista Moon Knighta či Zaklínače Beau DeMayo. 

Šíří se pak spekulace, že Mahershala Ali je z vývoje už poměrně frustrovaný, Kevin Feige na projekt kvůli nedostatku času moc nedohlíží a scénář prozatím obsahuje pouze dvě nijak výrazné akční scény. I když samozřejmě musíme brát zákulisní informace trochu s rezervou, oficiální změny naznačují, že Blade má do idylky daleko a premiéra, která je naplánovaná na listopad příštího roku, už možná začíná být mírně v ohrožení.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace