Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Kdo povede marvelovku Thunderbolts?


ikona
Spooner
florence pughmarvelthunderboltswinter soldieryelena belova
Kdo bude hlavní hvězdou týmu plného záporáků a antihrdinů? 

Čtvrtá Fáze Marvelu se sice pomalu chýlí ke konci, Kevin Feige však letos na Comic-Conu odhalil, že se hrdinové MCU ani nadále rozhodně flákat nebudou. Naopak, ukázal nám celou Fázi 5 a nastínil i tu šestou, v níž nebude chybět nová Fantastická čtyřka i dvojitá dávka Avengers. Pátou etapu MCU však završí poněkud jiná týmovka. Komiksovka Thunderbolts bude pojednávat o skupince antihrdinů, kteří minimálně chvíli kopali za tu nesprávnou stranu. Za kameru si sedne režisér Jake Schreier, jenž svými předchozími tituly jako Papírová města či Frank a Robot moc diváků neoslnil. Marvel by chtěl ve snímku pokračovat ve stylu Občanské války či Winter Soldiera a zároveň by mělo jít o marveláckou odpověď na Suicide Squad. Fanoušci si však kladou dvě důležité otázky. Jaké napravené záporáky ve filmu uvidíme? A na jakou postavu budou tvůrci sázet nejvíce? 

 

Zdá se, že na druhou otázku už jsme možná našli odpověď. Podle zdroje webu Deadline by se totiž hlavní hrdinkou a vůdkyní komiksové týmovky měla stát Florence Pugh coby neohrožená Yelena Belova. Ta už si díky Black Widow a seriálu Hawkeye stačila získat oblibu fanoušků a Yelena je rozhodně jedním z nejlepších nováčku 4. Fáze MCU. A Florence Pugh film by svým talentem i komediálním timingem jistě utáhla na jedničku. 

I přesto bych ale čekal, že producenti vsadí v tomto ohledu na známější a komerčně možná větší jistotu, např. v podobě Sebastiana Stana aka Winter Soldiera. Toho se však stále můžeme dočkat v jedné z dalších rolích. Stále totiž není jasné, kdo všechno se v týmu objeví, i když s takovým Abominationem, US Agentem či Baronem Zemem můžeme dle mého možná počítat už teď. A pravděpodobně dorazí i Julia Louis-Dreyfus coby nová šéfka ve stylu Nicka Furyho, Valentina Allegra de Fontaine. Marvel zatím samozřejmě nic nepotvrdil. Víc se o „záporácké“ týmovce však nejspíš dozvíme už brzy, konkrétně tento víkend během disneyovské akce D23 Expo.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace