Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Dannyho parťáci se dočkají prequelu


ikona
Spooner
Dannyho parťácijay roachmargot robbiewarner bros.
Partička zlodějů se zase chystá na velkou loupež. Bude znovu plná hvězd? 

Když se řeknou Dannyho parťáci, asi jen málo z vás už si vzpomene na originál z šedesátých let, ale spíš na superhvězdnou trilogii s Georgem Clooneym, Bradem Pittem či Mattem Damonem od Stevena Soderbergha. Zejména jednička je pak i po více jak dvaceti letech neskutečně pohodovým heistem s parádně sehraným obsazením. Producenti se pak na zvuk této značky snažili před lety navázat dámskou variací se Sandrou Bullock a Cate Blanchett. Debbie a její parťačky ovšem diváky spíše nudily a nová trilogie se tu neurodila. I přesto to však producenti s oblíbenou partičkou zlodějíčků zkusí znovu. I když trochu jinak.

Nový Dannyho parťáci totiž budou prequelem zasazeným do 60. let. Tedy do doby, kdy byl natočen původní snímek s Frankem Sinatrou. A nová verze, s níž by tvůrci jistě chtěli vytvořit další úspěšnou sérii, už podle všeho ulovila i hlavní hvězdu. Tou bude Margot Robbie, jež má v posledních měsících opravdu napilno. Uvidíme ji v nečekaně ambiciózní Barbie, Amsterdamu Davida O´Russella, Asteroid City od Wese Andersona a s Babylonem od Damiena Chazella bude jistě pokukovat po Oscarech. I když se pak o ní mluví i v souvislosti s novými Piráty z Karibiku, má ve svém diáři zázračně místo i pro další zvučnou značku.

Na place Dannyho parťáků se pak setká s režisérem Jayem Roachem, s nímž už dříve natočila Šokující odhalení. Projekt sice ještě nedostal od Warnerů oficiálně zelenou, už se ale šušká o natáčení během příštího roku a na projektu a hlavně scénáři se velmi aktivně pracuje. Ten má pak na starost Carrie Solomon, která má na kontě zejména seriál Dobrý boj. Děj by se pak měl odehrávat v Evropě a je jen otázkou, jak moc se budou tvůrci inspirovat atmosférou původního snímku, či jestli se dočkáme mladších verzí postav ze Soderberghovy verze. Snad ale bude prequel zábavnější než unylá Debbie.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace