Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Víkendový výplach #675 o komiksech a Pánovi prstenů


ikona
do_Od
komiksyMarvelStranger ThingsThe Last of UsVíkendový výplach
Kdo všechno má vlastní podcast, jaké věci prozradil trailer na Pána prstenů a kolik času zabrala proměna do hororového záporáka ze Stranger Things? 

Šťavnatej výplach

Přiznání týdne

Jeff Bridges je frajer, který už do konce života nemusí nikomu nic dokazovat. Leckdo pak zapomněl, že to byl právě Bridges, který kývnul na nabídku ztvárnit záporáka v první velké marvelovce Iron Man. Jak ale nedávno sám herec přiznal, natáčení filmu pro něj neprobíhalo vždy úplně poklidně. Bridges si v podstatě postěžoval, že kvůli všem možným úpravám scénáře bylo občas natáčení trochu peklo, a že dokud si sám v hlavě neřekl, že točí studentský film za dvě stě mega, a že by se u toho měl prostě jen bavit, dost trpěl. Naštěstí to ale všechno dopadlo dobře a zpětně si dokonce myslí, že je první Iron Man nejlepší marvelovkou.

 

Easter eggy týdne

Jste skuteční fandové Pána prstenů? Jestli jo, tak vám asi následující video nic neřekne, protože jste si všech těch drobných odkazů na knížky a vůbec lotrovské lore všimli sami. Pokud si ale tolik jistí v kramflecích nejste, nejspíš se dozvíte spoustu nových informací.

Rozhovor týdne

Hot Ones jsou tu s dalším rozhovorem, tentokrát si ale nepozvali tak úplně herce, jako spíš odborníka na přežívání v přírodě a taky pití vlastní moči, Beara Gryllse. Jak ustál tenhle drsňák nálož pálivých křídel?

První podcast týdne

Quentin Tarantino rozjel vlastní podcast, ve kterém bude mluvit nejen o přípravě scénářů, ale jak ho známe, tak nejspíš o čemkoli, co ho v danou chvíli zrovna napadne. Pomáhat mu s tím bude scenárista Pulp Fiction Roger Avary a pokud vás zajímá víc, klikejte sem.

Proměna týdne

Stranger Things nedávno završilo svou čtvrtou sérii, v níž jsme se konečně seznámili se strůjcem všeho zlého a hlavním arcizáporákem Vecnou. Toho si v seriálu zahrál herec Jamie Campbell Bower, a protože kostým dostali na starosti šikulové ze Hry o trůny, stát se Vecnou nebylo nic jednoduchého.

Hra týdne

Za pár týdnů čeká milovníky postapokalyptické série The Last of Us velké dilema. První hra se totiž dočkala remaku, který popravdě vypadá fakt náramně dobře a dvojce šlape co se gameplay záběrů týče slušně na paty, jenže taky stojí 70 éček. Což je na remake x let staré hry fakt dost. Tak třeba někomu s rozhodováním pomůže tohle nové video.

Druhý podcast týdne

A vlastního podcastu se dočká i šílená, nebo jen šíleně zamilovaná Harley Quinn. Postavu namluví Christina Ricci, dočkáme se ale i Jokera s hlasem Billyho Magnussena a pochopitelně i Batmana s hlasem Justina Hartleyho. Vznikající sérii Harley Quinn and The Joker: Sound Mind časem najdete na Spotify.

Reakce týdne

Comic-Con je takřka za námi a jako obvykle při účasti Marvelu bylo za celý víkend nejvíc živo v momentě, kdy Kevin Feige na pódiu oznamoval nové fáze, filmy a seriály. Jak málem fanoušci zbouraly halu po oznámení Daredevila si teď můžete prohlédnout níže.

Trailer týdne

Co se stane, když spojíte dohromady Deadpoola a fotbal? No, v podstatě z toho vznikne takový Ted Lasso bez kníru. Ryan Reynolds každopádně čerstvě představil trailer ke své sérii Welcome to Wrexham, která dokumentuje dění v jednom maličkém britském městě, které miluje fotbal a především svůj fotbalový klub Wrexham FC. 

Duel týdne

Minulý týden se vás kolega Hlad ptal na nejlepší roli Willa Smithe a...překvapivě to nevyhráli Mizerové. Hodně lidí hlasovalo pro Muže v černém, padaly ale i snímky jako Já, legenda nebo Já, robot.

Dneska to uděláme jednoduše, Marvel představil fázi pět a šest, a mě by teď zajímalo, na který z představených filmů se těšíte nejvíc a proč. Název do předmětu a v textu se rozepište.

Komentáře
VŠECHNY KOMENTÁŘE (15)
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace