Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Šestý Vřískot přichází o hlavní hvězdu


ikona
Spooner
ghostfaceMatt Bettinelli-OlpinNeve CampbellTyler Gillettvřískot
Ghostface už si zase brousí kudlu. Kdo u jeho vražd ale bude tentokrát chybět? 

Pátého Vřískotu se mnoho lidí bálo a moc se od něj nečekalo, nakonec se však jednalo o velmi příjemné hororové překvapení. Režijní duo Matt Bettinelli-Olpin a Tyler Gillett (Krvavá nevěsta) přineslo do značky svěží nápady i poměrně chytrý scénář a díky tomu se dostavil i zasloužený úspěch. Návrat Ghostface se v kinech rozhodně neztratil a spokojenost hlásili fanoušci i kritici. A tak se oblíbený slasher vrací naplno a zatraceně rychle. Šestý díl od stejného tvůrčího týmu dorazí do kin už za necelý rok, v březnu, a natáčení proto musí začít co nevidět. Jedna z hlavních tváří hororové série u toho ovšem už nebude.

Ano, Neve Campbell coby hlavní hrdinka celé slasherové franšízy Sidney Prescott už pošesté do Woodsboro nedorazí. Herečka potvrdila smutnou zprávu webu Deadline. A důvod? Podle všeho se s tvůrci nedohodla na podmínkách svého návratu a zřejmě i štědré výplatě. Campbell oznámila, že nabídka, která jí byla předložena, se podle její názoru nerovnala hodnotě, kterou zvučné hororové značce přinesla. Herečka se tedy s producenty asi nerozchází zrovna v dobrém a slasherová klasika tak přichází u jednu ze svých stálic a největší rivalku Ghostface. Zda to bude pro sérii obrovská ztráta, se dozvíme už příští rok. 

Poslední stálice franšízy Courteney Cox se ale vrátí a s ní i mladá generace z minulého dílu v podání Jenny Ortegy, Melissy Barrery, Jasmin Savoy Brown a Masona Goodinga. A dočkáme se pak i Hayden Panettiere ze čtyřky. Nový díl by pak měl být podle Ortegy ještě temnější a krvavější, minimálně co se týče vrahových řezničin. Snad nás tedy Ghostface na šestý pokus překvapí stejně jako letos.

Komentáře
VŠECHNY KOMENTÁŘE (8)
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace