Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Třetí Strážci galaxie nabírají obsazení


ikona
Spooner
Daniela Melchiorjames gunnmaria bakalovamarvelstrážci galaxiestrážci galaxie 3
James Gunn hodlá vedle Chrise Pratta a spol. spoléhat i na mladé talenty. 

Na další pokračování Strážců galaxie čekají fanoušci déle, než asi chtěli, příští rok se ovšem návratu Star-Lorda, Groota, Rocketa a spol. konečně dočkají. A bude to podle všeho naposledy. Režisér James Gunn už dříve ohlásil, že třetí díl je koncipován jako temnější rozlučka s oblíbenými hrdiny a vyvrcholení celé vesmírné trilogie. Jinak ovšem drží všechny detaily přísně pod pokličkou a o ději se toho prozatím moc neví. Jen to, že oblíbená partička tentokrát potká Adama Warlocka v podání Willa Poultera. Tvůrci navíc tentokrát byli takoví tajnůstkáři, že až nyní, pár týdnů po konci natáčení, vylézá na povrch obsazení nových tváří.

James Gunn pak mezi nováčky evidentně spoléhal na mladé a ještě nepříliš okoukané herečky, jejichž kariéry se začínají slibně rozjíždět. Tou první je Daniela Melchior, s níž režisér pracoval už na loňském Sebevražedném oddílu. A s představitelkou sympatické Ratcatcher 2 si evidentně na place hodně sednul a vycházející herečka se po roli v chystané desítce Rychle a zběsile přidá do další rozjeté franšízy. Zatím není jisté, koho si ve Strážcích zahraje. Gunn už ovšem popřel, že by se jednalo o postavu Moondragon, jak spekulovali fanoušci.

Druhou posilou, o jejíž postavě se můžeme zatím dohadovat, je Maria Bakalova, která o sobě dala výrazně vědět ve druhém Boratovi, za něhož vyfasovala dokonce i nominaci na Oscara. Rolí ve třetích Strážcích galaxie si tak poprvé vyzkouší i pořádný blockbuster. Už teď je navíc jasné, že tím asi herecká překvapení u komiksového sequelu nekončí. Gunn již dříve lákal na přítomnost dosud neohlášené herecké hvězdy, kterou se tvůrcům prozatím daří tajit. Tak uvidíme, jak dlouho jim to ještě vydrží.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace