Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Třetí Strážci galaxie budou temnou rozlučkou


ikona
Spooner
chris prattguardians of the galaxyjames gunnstrážci galaxie
Režisér James Gunn plánuje svůj poslední snímek Strážců galaxie. A nebude se evidentně loučit pouze on. 

James Gunn sice poslední léta trávil díky Sebevražednému oddílu spíše ve stáji DC, kde dostal na starost i seriálového Peacemakera, nyní už se však naplno věnuje Marvelu a natáčení očekávané trojky Strážců galaxie. Pokračování vtrhne do kin v květnu příštího roku a bude u toho samozřejmě celá známá parta v čele se Star-Lordem Chrise Pratta a nově se budeme moci těšit i na Adama Warlocka v podání Willa Poultera. O příběhu se zatím neví prakticky nic. A jak se ale zdá, čeká nás mimo jiné jedno velké loučení. James Gunn v novém podcastu pro web Deadline potvrdil, že třetím dílem Strážců galaxie se s tou franšízou definitivně rozloučí. A nejen on.

Chystaný sequel má být totiž filmem, v němž uvidíme aktuální vesmírnou partičku naposledy. Trojka Strážců galaxie tak má být nejen vyvrcholením celé trilogie, ale bude chtít důstojně uzavřít příběhově kapitoly okolo Petera Quilla, Gamory, Rocketta a dalších členů této bandy podivínů. A jak se zdá, Gunn se nechce držet zkrátka. Nový díl má být totiž svým stylem a atmosférou podstatně jiný, než diváci čekají a režisér slibuje mnohem temnější podívanou. A taky samozřejmě pořádně epickou. 

Gunn samozřejmě uznává, že samotná série možná neskončí a v budoucnu se můžeme dočkat nové éry Strážců. Pro Gunna i původní partičku okolo Pratta či Zoe Saldany se však bude jednat o dojemnou rozlučku. Ostatně, už Dave Bautista před časem prohlásil, že znovu už se do kůže Draxe nevrátí. Samozřejmě ve světě MCU se může stát prakticky cokoliv, takže je možné, že některé z postav budeme mimo jejich galaktickou partu vídat i nadále. To je však zatím hudba daleké budoucnosti a my zatím můžeme jen doufat, že Gunn a oblíbený tým odejdou ve velkém stylu.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace