Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Mají očekávané komiksovky od J. J. Abramse problémy?


ikona
Spooner
constantinedcj. j. abramssuperman
Má známý režisér u Warnerů problémy? 

Štace oblíbeného režiséra J. J. Abramse u Star Wars neskončila kvůli nepovedenému Vzestupu Skywalkera zrovna podle plánu a slavný tvůrce už se dávno přesunul jinam. Konkrétně k Warnerům, s nimiž uzavřela jeho produkční společnost Bad Robot před třemi lety exkluzivní dohodu na výrobu nových snímků a seriálů. Abrams pak měl zásadním způsobem pohnout také s komiksovkami od DC. Zabral si tak pro sebe několik známých hrdinů Justice League Dark a dostal na produkční starost také reboot Supermana. Jenže jeho pětiletá dohoda s Warnery se ocitá v polovině a Abramsova firma nevyprodukovala ani jeden komiksový projekt. Další jejich tituly včetně několika seriálů pak ztroskotaly úplně a nikdy nespatří světlo světa. A tamní hlavouni začínají být poměrně nervózní.

Po spojení Warner Bros. s Discovery se totiž tamní šéf David Zaslav hodlá podívat na jednotlivé dohody filmového studia, zda jsou pro ně vůbec výhodné a důležité. A také proto, že nové vedení hodlá finančně utáhnout opasek. 250milionová smlouva s Bad Robot, z níž dosud nevyšel žádný kloudný projekt, je pak jako jedna z prvních na ráně. Měl by být Abrams nervózní? Zákulisní šeptanda tvrdí, že Zaslav si s Abramsem rozumí a chtěl by jeho služby využívat i po konci tzv. pětiletky.

Zároveň se ovšem režisér s Warnery hádá o osudu jeho chystaného seriálu pro HBO Demimonde, u něhož by chtěli kravaťáci osekat rozpočet, o čemž nechce „džejdžej“ ani slyšet. A všechno napovídá tomu, že peníze budou jedním z hlavních témat u dalších jeho projektů. A taky tvůrcova neaktivita. Jak se totiž díky těmto zákulisním šeptandám ukazuje, tak jeho komiksovky v podobě nového Constantinea, Madame Xanadu, animovaného kousku Batman: Caped Crusader či i zmiňovaného Supermana zamrzly v podstatě na mrtvém bodě a i u DC jsou údajně nervózní z toho, že se s jejich hrdiny nic neděje a nemohou s nimi aktuálně sami nic dělat. Dočkáme se nějaké komiksovky z jeho produkční stáje vůbec? Vypadá to, že to jen tak nebude.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace