Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Jak to vypadá s novým Supermanem?


ikona
Spooner
dchenry cavillj.j.abramsmichael b. jordanmuž z ocelisuperman
Jaké změny chystá DC v nové verzi svého nejlegendárnějšího hrdiny? A kdo ji natočí? 

Už jste zřejmě postřehli, že komiksová stáj DC a Warneři místo toho, aby fandům natočila dvojku Muže z oceli, to se Supermanem zkusí jinak. Henry Cavill nejspíš definitivně odkládá superhrdinský kostým (i když u DC člověk nikdy neví), reboot dostal pod svá produkční křídla J. J. Abrams a scénář sepisuje uznávaný autor Ta-Nehisi Coates, jenž je podepsán i pod několika komiksy Black Panthera a celkově se ve svých dílech zabývá afroamerickou tematikou. Což nás přivádí k tomu, že se Superman podle všeho dočká svého prvního černošského představitele. A nyní už se ví pár dalších detailů.

Dříve se spekulovalo o tom, že snímek nebude pojednávat o Clarku Kentovi, ale právě černošském superhrdinovi z komiksů, Calvinu Ellisovi. Jenže to už teď podle všeho neplatí. Ve snímku opět uvidíme příběh Kal-Ela alias Clarka Kenta a tvůrci údajně počítají nejen s černošským představitelem hlavní role, ale také režisérem, jehož hledání je v plném proudu. DC pak v tomto aktuálně soupeří s Marvelem, kde pro svého chystaného Bladea dle všeho zvolili stejnou strategii.

Nový Superman nebude mít, celkem logicky, nic společného s Cavillovými filmy či nastolenými univerzy a stejně jako Batman od Matta Reevese bude nové podání legendárního hrdiny stát trochu mimo.  Děj se pak bude odehrávat ve 20. století a nejspíš bude mít trochu temnější a vážnější nádech. Se samotným natáčením však u Warnerů zatím nijak nespěchají. Počítá se s tím, že Coates bude mít svůj scénář hotov ke konci roku, takže kamery se rozeběhnou pravděpodobně příští rok. Do té doby tak mají producenti dost času ulovit nějaké režijní eso i hereckou hvězdu. Spekulovaný Michael B. Jordan, jenž se podobný film pokoušel rozjet před pár lety, totiž jakékoliv zprávy o účasti na projektu odmítá.  

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace