Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Jak to vypadá s novými Piráty z Karibiku?


ikona
do_Od
DisneyJerry BruckheimerJohnny DeppMargot RobbiePiráti z Karibiku
Legendární producent Jerry Bruckheimer poskytl nové detaily ohledně chystaného rebootu Pirátů z Karibiku. 

Chyběla vám série Piráti z Karibiku? Ne? Tak to máte smůlu, studiu Disney totiž chybí ty stamilionové tržby, které značka pravidelně generovala. Jenže poslední film v kinech vydělal o dvě stě milionů dolarů míň než čtyřka, a pak ještě Amber Heard udělala z Johnnyho Deppa domácího násilníka, a to znamenalo jediné. Stopku. Pauzu. A následný reboot. Před časem jsme se tak dozvěděli, že by nový film měla táhnout herečka Margot Robbie známá například z role Harley Quinn v Sebevražedném oddílu, a že jí scénář měla napsat na tělo scenáristka Christina Hodson, která už takhle napsala Birds of Prey. Producent Jerry Bruckheimer nyní tyto plány mírně doplnil.

Výše zmíněné informace tak v zásadě stále platí. Hodson chystá jeden scénář, v němž by hlavní roli ztvárnila právě Robbie. Ta ale doposud se studiem oficiálně nic nepodepsala, a když se podíváte na výčet jejích chystaných filmů, tak uvidíte, že je celkem zaneprázdněná. I proto nejspíš studio zaúkolovalo ještě Craiga Mazina (Černobyl, The Last of Us), aby napsal druhý scénář pro reboot bez Robbie. V tuto chvíli ale neni jasné, který projekt se nakonec dočká realize.

Bruckheimer se taky stručně vyjádřil na téma Johnnyho Deppa. Víceméně potvrdil, že série momentálně s hercem nepočítá, zároveň ale naznačil, že by se to v budoucnu klidně mohlo změnit. V podstatě si z toho můžete vzít, že bude nejvíc záležet na tom, jak dopadne soudní spor mezi hercem a jeho bývalou manželkou. Posledním střípkem informace, který už ovšem nepochází od Bruckheimera, ale nejmenovaného insidera, je že Disney údajně chystá také seriálový spin-off Pirátů na Disney+. 

Komentáře
VŠECHNY KOMENTÁŘE (16)
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace