Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Víkendový výplach #665 o Duně a Johnny Deppovi


ikona
do_Od
DunaGotham KnightsJohnny DeppSNLvíkendový výplachŽenatý se závazky
Jak probíhá soudní proces mezi Deppem a Amber Heard, jaká nová hra ze světa Duny nás čeká, a který herec rád sedí pod stromy? 

Kvalitní výplach

Projekt týdne

Jeden z našich čtenářů před pár dny přišel do kecárny s prosbou: se svými žáky se chystá vypustit malou sondu do stratosféry, protože něco takového ale není jen tak, rozhodl se rozjet crowdfundingovou kampaň. Pokud tedy chcete podpořit zajímavý český projekt, klikejte zde. Pomůže ale i pouhá zmínka vašim známým nebo přesdílení na sociálních sítích. A my držíme palce, aby to klaplo.

Skeč týdne

Soud mezi Johnny Deppem a Amber Heard měl minulý týden pauzu, proto záhy ten nedostatek hororových historek a vtipných reakcí na probíhající přelíčení. Tento víkend se každopádně SNL vrátilo k jednomu z nejvýraznějších momentů celého tohohle shitstormu, pun intended. Nový skeč pak shrnuje dosavadní průběh celkem přesně.

Vousy týdne

Věděli jste, že můžete být experty přes vousy? Jo, já taky ne. Jeden takový teď každopádně přišel do GQ, aby se podíval na ochlupení hollywoodských hvězd. A je to kupodivu docela zajímavé povídání.

Herní Duna týdne

S hrami ze světa Duny se brzy roztrhne pytel. Kromě předběžně vydané RTS Dune: Spice Wars se například můžete těšit také na open world survival od autorů Conan Exiles. První foto si můžete prohlédnout níže, další fotky a podrobnosti pak najdete tu.

Herní ukázka týdne

Těšíte se na další hru ze světa Batmana? Pak pro vás má studio Warner Bros. Montreál dobré zprávy, jejich open world akční příběhová kooperativní novinka Gotham Knights totiž dorazí nejspíš vážně už letos, nedávno pak vývojáři zveřejnili další gameplay záběry, tentokrát s Red Hoodem a Nightwingem. Co na ně říkáte?

Reklama týdne

Už jste si někdy představovali, jak by to vypadalo, kdyby Matthew McConaughey seděl pod stromem, mluvil sám se sebou a přitom se opíjel vlastním bourbonem? Tak už nemusíte.

Plakáty týdne

Režisér Robert Eggers a jeho Seveřan budou letos v našem žebříčku nejlepších filmů nejspíš hodně vysoko. Já jsem za film vděčný už jen proto, že příliš takových drsných historických bijáků ještě navíc s vikingskou tématikou do kin moc nechodí. Nedávno se pak uskutečnila soutěž o nejlepší fandovský plakát, sám Eggers vybíral vítěze, a na ty nejlepší kousky se teď můžete podívat zde.

Reakce týdne

A k Jacku Sparrowovi se vrátíme ještě jednou. Většina lidí nejspíš proces nesleduje tak bedlivě jako já, to je ale chyba, protože lepší reality show byste momentálně hledali v televizi jen těžko. Třeba vás ale zláká následující sestřih Deppových pobavených reakcí, když zrovna svědčil. 

Rozhovor týdne

Taky už se nemůžete dočkat seriálového Obi-Wana? Já osobně to beru jako potenciální náplast za ty poslední roky zklamání, které mi Star Wars bohužel přinášely. Jestli se to povede, nebo ne, se dozvíme už za necelé dva týdny. Teď si každopádně můžete zkrátit čekání jedním milým nespoileroidním interview s hlavními hvězdami seriálu.

Duel týdne

Kolega Mr. Hlad se vás minule ptal, jaký film režiséra Sama Raimiho máte nejradši. Počítat se mi to nechce, ale padaly asi celkem pochopitelné věci jako druhý Spider-Man, Evil Dead 2 nebo Army of Darkness.

Dneska se vrátíme do osmdesátek. Sitcom Ženatý se závazky se totiž dočká animovaného pokračování, a mě by teď zajímalo, jaký osmdesátkový seriál je vlastně váš nejoblíbenější. Název pište do předmětu, v textu se můžete rozepsat.

Za týden zdar. 

Komentáře
VŠECHNY KOMENTÁŘE (29)
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace