Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

MovieZone vás zve do kina na klasiku Nelítostný souboj


ikona
Mr. Hlad
al pacinoencyklopedie akčního filmuheatmichael mannmoviezonenelítostný soubojrobert de niro
Herecké legendy v akčňáku s dost možná nejlepší přestřelkou, jaká kdy byla natočená.  

Devadesátá léta akčnímu žánru hodně přála. Arnold a Sly tu byli na vrcholu sil, zároveň se ovšem nebáli zkoušet nové věci, Bruce Willis s nimi bez problémů držel krok, do Hollywoodu mířili mistři akce z Asie a bylo na co koukat. Ale taky tu vznikl film, který je sice plný akce a navíc lahůdkově natočené, přeci jen se však trošku liší od toho, co jsme zvyklí v žánru vídat. Především tím, že je o hodně ambicióznější, chytřejší, umělecky vypiplanější a plný herců, které si člověk s akčním žánrem zkrátka nespojuje. Ale i proto tak dobře funguje. 

Řeč je o legendě jménem Nelítostný souboj, prvním filmu, kde se skutečně sešli herecké ikony Al Pacino a Robert De Niro (nezapomeňte, že v Kmotrovi 2 jeli každý sólo). Michael Mann tu adaptoval svůj vlastní starší film a nechal drsného poldu Pacina lovit profesionálního lupiče De Nira a jeho tým drsňáků. Oba pánové žijí pro svou práci, všechno ostatní je pro ně podružné a jsou zvyklí, že dostanou to, co chtějí. Teď ale stojí proti sobě a vědí, že vyhrát může jen jeden. A že cesta k vítězství bude dlážděna mrtvolami a dost možná i nejlepší přestřelkou, jaká kdy byla natočená. 

Legendární Nelítostný souboj si můžete užít na velkém plátně v kině Aero, kde ho promítáme v pondělí 25. dubna ve 20:00 a lístky na něj můžete kupovat tady. A měli byste to udělat, protože tahle filmová legenda se právem řadí k tomu nejlepšímu, co v kariérách Pacina, De Nira a Manna vzniklo. A vzhledem k tomu, kolik pecek mají na kontě, to už fakt něco znamená. Jo a nezapomeňte, že ve středu jedeme do Brna s Gaunery

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace