Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

MovieZone vás zve do brněnského kina Scala na Gaunery


ikona
Mr. Hlad
gauneřipopkulturní milníkyquentin tarantinoreservoir dogsscala
Popkulturní milníky poprvé v Brně 

Že by nám Praha začínala být malá? Úplně ne, ale přišlo nám nefér mít Popkulturní milníky a Encyklopedii akčního filmu jen v hlavním městě. Navíc jste si už dlouho psali o to, abychom vyrazili i za hranice Prahy a my slibovali, že se na tom pracuje. A už se dopracovalo, ve středu 27. dubna budeme ve 20:30 promítat v brněnském Univerzitním kině Scala celovečerní debut Quentina Tarantina Gauneři. Kultovní gangsterku, která letos slaví třicet let, definovala jeho styl, udělala z něj hvězdu nezávislých filmů a otevřela mu cestu k Pulp Fiction, které z něj definitivně udělalo legendu. 

Těšit se můžete nejenom na film, ale dorazíme samozřejmě i my, takže bude krátký úvod a kdybyste pak chtěli probrat Gaunery nebo cokoliv jiného, klidně si nás odchyťte. Lístky můžete kupovat tady. A samozřejmě nejde o poslední akci, v Brně ve Scale hodláme promítat každý měsíc, takže sledujte web, náš Facebook nebo stránky samotného kina, ať víte, na co se můžete těšit. Tak přijďte. A pražští diváci nemusí smutnit, na konci dubna pro ně máme v Aeru Nelítostný souboj

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace