Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Téma: Co je to vlastně dramaturgie a vážně chybí jen na Netflixu?

příspěvky 1 - 4 Napsat příspěvek
reaguje na: r0st4
Producent je vlastně takovej CEO filmu, podnikatel, kterej má film jako byznysovej projekt. Stará se o prachy, shání sponzory, obvykle celej projekt nakopává, kecá do výběru herců, marketingu a dalších věcí podle jejich domnělý lukrativity, protože to celý platí.

Výkonnej producent je takovej ředitel štábu a člověk pro všechno. Hasí průsery, řeší organizační věci, jako co budou všichni jíst, že někde musej bydlet, že na plac přijedou novináři, dává s distributorem dohromady premiéru apod. Obvolává, zařizuje, deleguje, shání, má pod sebou spoustu lidí. 

Že se výkonnej producent občas někomu napíše do titulků jako taková čestná funkce je věc druhá, reálně to ale znamená spíš to, že dotyčnej na film přispěl a trochu do něj tím pádem může kecat.
824968
Producent je vlastně takovej CEO filmu, podnikatel, kterej má film jako byznysovej projekt. Stará se o prachy, shání sponzory, obvykle celej projekt nakopává, kecá do výběru herců, marketingu a dalších věcí podle jejich domnělý lukrativity, protože to celý platí. Výkonnej producent je takovej ředitel štábu a člověk pro všechno. Hasí průsery, řeší organizační věci, jako co budou všichni jíst, že někde musej bydlet, že na plac přijedou novináři, dává s distributorem dohromady premiéru apod. Obvolává, zařizuje, deleguje, shání, má pod sebou spoustu lidí.  Že se výkonnej producent občas někomu napíše do titulků jako taková čestná funkce je věc druhá, reálně to ale znamená spíš to, že dotyčnej na film přispěl a trochu do něj tím pádem může kecat.
824916
4 0
reagovat
Stejně je nejlepší funkce "best boy" 8):D:+
824927
Stejně je nejlepší funkce "best boy" *8)**:D**:+*
1 0
reagovat
reaguje na: r0st4
Nebylo by rychlejší zkusit tohle? :-D
link
824918
Nebylo by rychlejší zkusit tohle? :-D https://www.google.com/search?q=difference+between+producer+and+executive+producer&rlz=1C1GCEA_enFR878FR878&oq=difference+between+producer+and+executive+producer&aqs=chrome..69i57.7137j0j1&sourceid=chrome&ie=UTF-8
824916
2 -5
reagovat
:+

A nešlo by, speciálně pro mě, ještě, pěkně prosím, vysvětlit rozdíl mezi "producer" a "executive producer" u amerických fláků? :D Kdysi se tuším říkalo, že executive je takový jen-jako-titul, který se vesmě volně rozhazuje většině hvězd filmů, aniž by ale měl nějaký reálný dopad na samotnou produkci, ale hádám, že tak to úplně nebude?
824916
*:+* A nešlo by, speciálně pro mě, ještě, pěkně prosím, vysvětlit rozdíl mezi "producer" a "executive producer" u amerických fláků? *:D* Kdysi se tuším říkalo, že executive je takový jen-jako-titul, který se vesmě volně rozhazuje většině hvězd filmů, aniž by ale měl nějaký reálný dopad na samotnou produkci, ale hádám, že tak to úplně nebude?
2 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se