Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Start Disney+ v Česku už se blíží! Kdy se ho dočkáme?


ikona
Spooner
boba fettdisney+lokimaldorianmarvelstar war
Po Warnerech k nám dorazí další streamovací gigant. Kolik nás bude stát? 

Letošní streamovací žně v České republice pokračují. Po březnovém příchodu HBO Max, který však zůstal tak trochu za očekáváním, k nám už brzy dorazí další velký hráč. A tím nebude samozřejmě nikdo jiný než Disney+. O tom, že k nám služba od Mickey Mouse kolem léta dorazí, se mluví už docela dlouho, nyní už ale konečně máme konkrétní datum. Disney+ u nás odstartuje 14. června a předplatitele bude stát 199 korun měsíčně. Služba tak bude stát stejně jako konkurenční HBO Max ve své plné ceně. K dispozici pak bude i roční předplatné na 1990 Kč. 

Těšit se tak budeme moci na kompletní disneyovský katalog včetně pixarovek, legendárních pohádek, marvelovek, Star Wars kousků či produkce National Geographic. Dorazí pak samozřejmě také jejich originální seriálová tvorba včetně Mandaloriana, seriálového Boby Fetta či zítra startující Moon Knight a blížící se sólovka Obi-Wana Kenobiho. A samozřejme se můžeme těšit i na ostatní seriálové marvelovky v čele s Lokim či WandaVision. A dorazit by měli samozřejmě např. i Simpsonovi. Disney+ už navíc podle všeho plně maká na české podpoře, takže titulky a dabing nás u většiny titulů neminou. 

K dispozici pak bude také záložka Star, na které najde dospělejší filmy a kousky z produkce 20th Century Studios. Právě zde bychom měli dostat např. Smrt na Nilu, Smrtonosné pasti, Kingsmany, nové West Side Story či Free Guye. Bude toho zkrátka dost a my doufáme, že Disney svůj katalog pro náš trh nijak zásadně neoseká. Služba pak bude nabízet možnost streamovat až na čtyřech zařízeních najednou, neomezené stahování až na deseti zařízeních či podporu IMAX Enhanced u vybraných titulů. Zdá se zkrátka, že bychom toho za 199 kaček mohli dostat poměrně dost. Těšíte se na Disney+, nebo vás tato služba nechává chladným?

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace