Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Kdy dorazí trailer na druhého Avatara?


ikona
Spooner
avatardoctor strangejames cameron
Dvojka Avatara se nejspíš konečně blíží. Vyrazí nám James Cameron s první upoutávkou dech? 

Od premiéry prvního Avatara uplyne už neskutečných 13 let a spekulace o tom, zda se letos konečně dočkáme té toužebně očekávané dvojky, se staly už takovou každoroční tradicí. Sequel, který má odstartovat lavinu dalších navazujících pokračování, už James Cameron odkládá tolik let, že modrá značka mezitím stačila přejít od Foxů pod Disneyho a mnozí diváci už začali lamentovat nad tím, zda se filmu vůbec dočkáme, a že už po tak dlouhé pauze všechna očekávání opadla. Jenže i přesto tak nějak všichni tušíme, že stejně jako v případě jedničky, nám Cameron trailery zase vytře zrak a do kina opět stejně půjdeme všichni. A jak se zdá, tak první upoutávka by mohla přijít už docela brzy.

Podle nejnovějších spekulací by se totiž první ukázka na nového Avatara, jeden z nejočekávanějších filmů posledních let, mohla objevit před dvojkou Doctora Strange, tedy na začátku května. A dávalo by to poměrně velký smysl. Doctor Strange v mnohovesmíru šílenství má totiž i díky nedávnému dopingu od Spider-Mana našlápnuto k miliardě a největší filmové události od Disneyho v první polovině roku. Je tedy logické, že právě zde bude chtít studio lákat na svůj největší blockbuster konce roku. A s trailerem zřejmě přijdou i první plakáty a pravděpodobně i oficiální název s nějakým tím cool podtitulem. Ano, všechno (i nedávné přeložení konkurenčního Aquamana) zkrátka nasvědčuje tomu, že letos už nám Cameron nového Avatara k Vánocům opravdu nadělí. Bude z toho opět technická revoluce a komerčně nejúspěšnější film všech dob? První indicie už doufejme dostaneme za pár týdnů.

Komentáře
VŠECHNY KOMENTÁŘE (35)
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace