Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Aquaman utíká před Avatarem. Místo něj dorazí Shazam


ikona
do_Od
Aquaman 2Avatar 2Black AdampremiéryThe FlashWarner Bros.
Druhý Aquaman, Black Adam, The Flash a další mění data premiér. 

Studio Warner Bros. podle očekávání oznámilo pár odsunů a přesunů svých nadcházejících filmů, konkrétně tedy především DC komiksáren, pokud jste se tedy bláhově těšili, že dopady pandemie už jsou za námi, tak smůla – pár let ještě covid pocítíme. Hlavním důvodem je ale nejspíš fakt, že letošní rok byl komiksy přece jen už celkem přesycen, což by se mohlo ošklivě podepsat na tržbách.

Každopádně tou nejzásadnější zprávou je tedy nejspíš odklad druhého Aquamana, který mizí z prosincového termínu a prchá před druhým Avatarem na 17. březen příštího roku. Black Adama potkal stejný osud, místo leta tak skočil o tři měsíce dozadu na 21. říjen letošního roku. Koho naopak Warneři poslali na vánoční popravu je Shazam, sequel Fury of the Gods tak nově dorazí 12. prosince 2022, jen pár dní před Avatarem. Rychlík Flash pak z podzimu utekl na příští léto a DC Liga supermazlíčků šla z letošního května na léto.

Odsouvaly se ale i nekomiksové filmy. Willy Wonka a prequel Továrny na čokoládu s Timothée Chalamatem v hl. roli má nové datum premiéry prosinec 2023 a žraločí sequel k Meg s Jasonem Stathamem má nově datum 4. srpna 2023. No a to snad bude na nějakou dobu zase vše. Tohle video nicméně nezestárlo dobře.

 

Komentáře
VŠECHNY KOMENTÁŘE (20)
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace