Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Víkendový výplach #651 o Rambovi a Spideym


ikona
Mr. Hlad
its alway sunny in philadelphiarambosifuspider-manstar warsvíkendový výplachyoda
Kde si můžete hrát za Ramba? Která hra slibuje kung-fu nářez? A co všechno vykecali o Spider-Manovi Tom Holland a Zendaya?  

Řádný výplach

Kámen moci týdne
Vyznat se v MCU je někdy docela složité, zvlášť, když nejde o postavy, ale o věci. Takže pokud s tím máte problém a potřebujete vědět, třeba to, jak vznikl a jak po MCU putoval Kámen moci, stačí kliknout sem

Bitky týdne
Už za pár dní vyjde hra Sifu, ve které se budete moci proměnit v mistra bojových umění, který se pokouší pomstít smrt svého učitele. Vypadá to zajímavě a studio se rozhodlo trošku podpořit PR tím, že nechalo natočit hranou upoutávku, na které se podíleli lidé zodpovědní třeba za akci v posledních Kingsmanech. 

Hrdina týdne
A ještě si dáme jednu hru. Far Cry 6 už je nějaký ten týden na trhu a vy se v něm vydáte do Karibiku, kde budete muset zlikvidovat tamního diktátora. Zní to jak akční film z osmdesátých let? Přesně. Takže to, že se v něm budete moci proměnit v Ramba (víceméně) dává vlastně smysl. 

Goblin týdne
Green Goblin se představil hned v tom prvním Spider-Manovi od Sama Raimiho a v tom posledním se ukázalo, že jde o dost možná nejzajímavějšího a nejzábavnějšího protivníka, kterého kdy Spidey na plátně měl. Samozřejmě za to může i geniální Willem Dafoe, ale každopádně o Goblinovi se teď mluví dost na to, aby se objevil ve Fortnite

Rozhovor týdne
Hele šanci jste měli. Pokud jste Spider-Mana zatím neviděli, tak je to blbý, ale už si nebudeme hrát na nějaké spoiler alerty a podobně. V kinech je už pár týdnů a i samotní tvůrci si řekli, že to stačilo a vypustili do světa interview s Tomem Hollandem a Zendayou, kde posledního Spideyho řeší naprosto bez okolků a bez ohledu na to, že ho možná nikdo neviděl. 

Star Wars týdne
Star Wars teď žijí spíš v seriálech než ve filmech a i po slabším začátku to vypadá, že The Book of Boba Fett se povedlo. Filmy se samozřejmě chystají a chystají se i hry a je jich celkem dost. Dost na to, aby se z toho připravilo video, které všechny připravované herní tituly zkusí představit. 

Bar týdne
Sitcom It´s Alway Sunny in Philadelphia u nás nikdy oficiálně neběžel, v Americe za sebou už však má patnáct sezón a nasmlouvaných je osmnáct. A blbne tu třeba i Danny DeVito. Je to kultovní záležitost a jako taková potřebuje hospodu. Pochopitelně. Kolegové a manželé Rob McElhenney a Kaitlyn Olson si jednu takovou ve Philadelphii pořídili

Yoda týdne
Asi se na světě nenajde nikdo, kdo by si stěžoval na design Yody. V pozdějších filmech už byl sice CGI, ale původní loutka má pořád svoje kouzlo. Jenže tohle staré interview natočené z doby, kdy vznikalo Impérium vrací úder, ukazuje, že co se Yody týče, byli jsme hodně blízko od katastrofy a nočních můr. 

Komiks týdne
V marvelovském What If… jsme dostali i epizodu, ve které nepřišel na svět Captain America Steve Rogers, ale Captain Carter. A šlo o dost zajímavý nápad na to, aby se Marvel rozhodl zkusit to s ní i v komiksové podobě. Snad dojde i na tu filmovou. 

Duel týdne
Duel z posledního Výplachu snad ani nebudu počítat, je jasné, že vyhrál Indy, čímž se potvrdilo to, co víme všichni – některé legendy jsou nedotknutelné. 

Tentokrát nás se podíváme na blížící se Valentýn. My budeme v Aeru promítat Hříšný tanec a Zápisník jedné lásky, ale zajímalo by nás, jaký je vás valentýnský film. Tipy pište do předmětu, v textu se rozkecejte. 

Za týden zdar

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace