Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

MovieZone vás zve do kina na Hříšňák a Zápisník jedné lásky


ikona
Mr. Hlad
dirty dancinghříšný taneckino aeronotebookpatrick swayzepopkulturní milníkyryan goslingvalentýnzápisník jedné lásky
Romantika v Aeru 

Když pouštíme filmy v rámci Popkulturních milníků podle MovieZone, na romantiku dojde jen vzácně. Ale když už se tak stane, stojí to za to. Projekce Hříšného tance jsou kultovní a na tu první se před lety prodávaly lístky pod pultem i za pětikilo. Ale kdo by odolal Patricku Swayzemu a Jennifer Grey, zvedačkám a kultovnímu „Nobody puts Baby in the corner“. Letos to snad tak žhavé nebude, přesto doporučujeme, abyste si vstupenky koupili co nejdřív. Hříšný tanec promítáme na Valentýna 14. února a hned dvakrát, lístky na projekci v 16:30 můžete kupovat tady, druhá pak začne ve 21:10 a vstupenky můžete koupit tady

A tentokrát dva Hříšňáky proložíme klasikou, kterou jsme ještě nepromítali, ale co se kultovnosti týče, bez problémů s Hříšným tancem drží krok. Pustíme si totiž Zápisník jedné lásky alias The Notebook s Ryanem Goslingem a Rachel McAdams v hlavních rolích. Nic romantičtějšího v kinech na Valentýna fakt nikde neuvidíte. Zápisník jedné lásky promítáme v 18:40, lístky kupujte tady a všechny filmy uvidíte samozřejmě v pražském kině Aero. Tak přijďte. 

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace