Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Nový Batman dostal rating. Jak to vypadá s premiérou?


ikona
do_Od
DCMatt ReevespremiéraratingThe BatmanWarner Bros.
Studio Warner Bros. prozradilo, jak to vypadá s premiérou nového Batmana. Proč dostal film rating PG-13? 

Kdyby ve světě zrovna nevrcholila vlna omicronu, mohli bychom s klidem říct, že nový Batman dorazí do kin už za necelé dva měsíce, konkrétně 3. března. Jenže po odloženém Morbiovi a panujícím nejistotám uvnitř prakticky všech velkých studií v Hollywoodu není momentálně jisté vůbec nic, což ve výsledku znamená spoustu internetových spekulací.

Aby jejich šíření teď šéf společnosti WarnerMedia Jason Kilar alespoň částečně zabránil, promluvil na konto premiéry chystaného Batmana osobně. Kilar zdůraznil, že všichni samozřejmě sledují, jak se situace s omikronem vyvíjí, zároveň jsou ale momentálně dost spokojení s tím, jaké datum pro snímek režiséra Matta Reevese zvolili a nepředpokládají, že ho budou měnit. Věci se samozřejmě můžou ještě v následujících týdnech změnit, jinak to ale vypadá, že Batman své březnové datum přece jen dodrží.

Druhou informací je pak rating. Batman nedávno obdržel očekávané hodnocení PG-13, tedy temné, ale ne tak temné, aby do kina nemohly děti. Což je v souladu nejen se všemi předchozími batmanovskými filmy, ale i s tím, co režisér zatím ukazoval v trailerech. Tedy sázku na realistické pojetí, detektivní linky, psychopatického záporáka i hlavního hrdinu, který jde až na dřeň. A že u toho nebudou stříkat cákance krve a nedočkáme se žádných explicitních scén vražd či sexu? To asi přežijeme. Ostatně Burton i Nolan v minulosti dokázali, že i s PG-13 se dají na plátně dělat hodně ošklivé věci.

Komentáře
VŠECHNY KOMENTÁŘE (36)
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace