Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Druhý Top Gun a další Mission: Impossible se opět odsouvají


ikona
Spooner
jackass forevermission: impossible 7paramounttom cruisetop guntop gun: maverick
Letos Toma Cruise ve stíhačce neuvidíme. Jaké další filmy Paramount okládá? 

Ano, už máme zase důvod ke smutku. Celý filmový svět s napětím vyhlíží, jak se bude v kinech dařit marvelovce Shang-Chi a legenda o deseti prstenech, jelikož její případný komerční neúspěch může ostatní hollywoodské hráče donutit v době koronaviru k dalším distribučním škatulatům. Studio Paramount ovšem na tyto čísla čekat nehodlá a letošní rok už zde definitivně zařízlo. A to se bohužel týká i několikrát odkládané dvojky Top Gunu.

Top Gun: Maverick se tak znovu odsouvá, tentokrát z poloviny listopadu na 27. května 2022. Což je období, kdy se měla v kinech rozjet další nemožná mise Ethana Hunta. Jenže odsun jedné cruiseovky znamená i přesun té druhé, sedmička Mission: Impossible tedy dorazí až za rok, konkrétně 30. září. Důvod přesunu pak zůstává pořád stejný. Situace okolo koronaviru je stále hodně ošemetná, diváci se do kina nevrací v takové míře, jak by producenti potřebovali, a tak se Paramount po diskuszi s odborníky a jejich mezinárodním týmem rozhodl všechny své zbylé letošní snímky odložit.

Chtějí zkrátka zvýšit své šance na co největší tržby, což dává v případě dvou slavných značek samozřejmě smysl. Ale stejně se to nečte příliš hezky. Studio ze stejného důvodu přesunulo premiéru šílenosti Jackass Forever na únor a už dříve odsunuli na neurčito rodinný flák Clifford The Big Red Dog. Paramount prostě chce narvaná kina a je možná jen otázkou dní a pár týdnů, než se touto cestou vydají i další studia. Třeba u Sony ale zatím zachovávají klid a na uvolněné letošní Díkuvzdání hned příčinlivě posunuli nové Krotitele duchů, kteří se těší skvělých prvních reakcí.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace