Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

První reakce: Noví Krotitelé duchů jsou důstojným pokračováním


ikona
Spooner
krotitelé duchůodkazpaul ruddprvní reakce
Napodobil Jason Reitman svého legendárního otce?  

Když se před lety začalo mluvit o nových Krotitelích duchů, diváci byli, zejména po otřesném ženském rebootu, hodně nervózní. Jenže otěže po klasikovi Ivanu Reitmanovi přezval jeho zkušený syn Jason a novinka Krotitelé duchů: Odkaz se začala profilovat jako sympatický mix Stranger Things a milovaných dílů z osmdesátých let, který by tak mohl potěšit všechny generace diváků. A zdá se, že by to mohlo opravdu vyjít. Tvůrci totiž před pár dny příjemně překvapili návštěvníky CinemaConu, jimž jako vůbec prvním očekávaný Odkaz promítl. A reakce na Twitteru jsou jak se patří nadšené.

Noví Krotitelé duchů jsou prý důstojným pokračovatelem původních snímků, který nabízí šikovně vystavěný příběh s řadou twistů a samozřejmě i pořádnou dávku nostalgie. Zároveň je ovšem dostatečně svěží a zábavný, aby ke značce nalákal i nové generace. Příběh je prý skvělý, napojení i odkazy na minulé díly fungují skvěle a snímku nechybí ani to správné srdíčko. Z herců pak prý na sebe nejvíce strhne pozornost hláškující Paul Rudd a mladá McKenna Grace. Jason Reitman zkrátka navázal na svého otce podle nich tím nejlepším způsobem a naservíroval nám přesně takové pokračování, v jaké fandové doufali. Tak snad nadšenci z Twitteru zase jednou nekecají.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace