Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Přesune se druhý Venom na příští rok?


ikona
Spooner
carnage přicházíhotel transylvániekoronavirussonyvenom 2
Komiksová bitka Venom a Carnage se opozdí. Otázkou zůstává, o jak dlouho? 

Tak už to zase pomalu začíná. Chvíli to sice vypadalo, že lidé začínají chodit do kin a filmový svět se pomalu vrací k dřívějším pořádkům. Jenže po pár optimistických záblescích se začíná situace opět komplikovat. Koronavirus díky variantě delta v USA zase nabírá na obrátkách a lidí v multiplexech (i díky častou souběžným premiérám na streamech) zase ubývá. Neveselá čísla nového Sebevražedného oddílu a Rockovy Expedice: Džungle ostatně mluví za vše. Producenti už tedy začínají být opět poněkud nervózní a přemýšlí o případných přesunech. A jako první k nim přistoupilo studio Sony.

Druhý Venom s podtitulem Carnage přichází se tak tedy minimálně ve Spojených státech stěhuje z konce září na 15. října. A možná je jen otázkou času, než bude tato změna ohlášena i v dalších regionech. Že pár týdnů nic není, říkáte si? Jenže to podle zákulisní šeptandy vypadá, že nemusí zůstat pouze o několikatýdenního odkladu. Podle webu Deadline byl totiž ve hře přesun až na leden příštího roku, u Sony ale zatím od tak radikálního řešení ustoupilo. 

Jenže říjnovým startem nejen, že se kvůli horšící situaci v USA nemusí nic moc měnit, ale navíc se tím bitka Venoma s Carnagem přesunula na slot druhého Halloweenu a do blízkosti Duny či návratu Jamese Bonda. Což je konkurence, v níž by to mohl komiksový symbiont z komerčního hlediska teoreticky i trochu schytat. Je tedy dost pravděpodobné, že si v Sony dávají jen čas na rozmyšlenou, sledují koronavirovou situaci a za pár týdnů možná ohlásí odsun na leden.

Sony má ovšem plné hlavy starostí také se čtyřkou Hotelu Transylvánie. Ani děti se totiž do kina zatím příliš nehrnou a ve hře je prý údajně jako odklad, tak rovnou přesun na streamovací služby, konkrétně Netflix. V Sony už zkrátka začínají malinko panikařit a koukají po zadních vrátkách. Jde pouze o ojedinělý případ, nebo se za pár týdnů začnou přidávat další? Těžko říct, takový Disney ovšem znovu potvrdil, že se zářijovou premiérou marvelovky Shang-Chi a legenda o deseti prstenech rozhodně hýbat nehodlá a nečeká ji ani souběžná premiéra na Disney+. Následující týdny ovšem budou z tohoto hlediska nejspíš dost zajímavé.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace