Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Kdo si zahraje v novince Wese Andersona?


ikona
Spooner
margot robbietom hankswes anderson
Oblíbený režisér chystá po Francouzské depeši další hvězdně obsazený kousek. 

Wes Anderson je bezpochyby jedním z nejosobitějších režisérů současnosti, jehož styl poznají fanoušci na míle daleko. A i díky tomu jej naprosto zbožňují. Všechno navíc napovídá tomu, že i letos přidá vedle Grandhotelu Budapešť, Takové normální rodinky či Až vyjde měsíc další velkou pecku. Francouzská depeše Liberty, Kansas Evening Sun totiž vzbudila v Cannes velmi nadšené ohlasy a začíná se o ní mluvit jako o jednom z nejlepších filmů roku, o němž možná v nadcházející oscarové sezóně hodně uslyšíme. Anderson se ovšem nefláká a už pracuje na dalším osobitém fláku. A opět nabírá také hodně lákavé obsazení.

Že se v jeho doposud nepojmenované novince objeví Bill Murray, Tilda Swinton či Adrien Brody asi nikoho nepřekvapí. Spíš by byli diváci nervózní z toho, že se v Andersonově novince neobjeví. Další dvě jména jsou ovšem u uznávaného tvůrce naprostými nováčky. V jeho novém filmu se totiž objeví Tom Hanks a také Margot Robbie. Ta momentálně chodí od jednoho režijního esa k druhému a na projekt se vrhne poté, co dotočí potenciální oscarovku Babylon od Damiena Chazella s Bradem Pittem. Anderson tím dostane do svých prověřených castingových řad hodně svěží hereckou krev a už teď jsem zvědavý, co s Hanksem a Margot slavný režisér provede. Děj své novinky si ovšem zatím nechává pro sebe, natáčení začne na podzim ve Španělsku.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace