Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Režisér La La Landu láká do své novinky další hvězdy


ikona
Spooner
babylonbrad pittdamian chazellemargot robbieolivia wildetobey maguire
Režisér Damian Chazelle zase pokukuje po Oscarech. A vybírá si k tomu luxusní obsazení. 

O chystané ambiciózní novince Damiana Chazella Babylon jste si už u nás něco málo přečíst mohli. Jeho další výlet do historie nás tentokrát zavede do Hollywoodu 20. let, kdy zde končila éra němých filmů a na plátně se pomalu a jistě začalo mluvit. Ne všechny tehdejší hvězdy se však dokážou s touto revoluční změnou vyrovnat. Příběh pak bude prozkoumávat vzestupy či pády jednotlivých postav té doby a v kuloárech je údajně projekt popisován jako Velký Gatsby na steroidech. A jelikož za kamerou stojí právě obrovský talent Chazelle, jehož La La Land či Whiplash mě dokážou správně vyždímat v podstatě kdykoliv, zní toto označení hodně lákavě. A to díky luxusnímu obsazení, které dává režisér pokukující se svou novinkou po Oscarech dohromady.

Už nějaký pátek víme, že hlavní role ztvární Brad Pitt s Margot Robbie, které doplní mimo jiné čím dál obsazovanější Samara Weaving, Max Minghella z Příběhu služebnice či Katherine Waterston z Fantastických zvířat. A nyní se k novince přidává další slibná trojice. V Babylonu se totiž objeví také Tobey Maguire, který potřebuje výraznou roli ve velkém filmu jako sůl a já doufám, že tuhle šanci dokáže patřičně využít. Dále se můžeme těšit na Olivii Wilde, která si před kameru odskočí od svého nyní primárního režírování, což se dá ostatně říci také o třetím nováčkovi. Ve filmu se totiž objeví také oceňovaný režisér Spike Jonze, režisér pecek V kůži Johna Malkoviche, Adaptace či Ona. Jo, Chazelle rozhodně ví, jakými nadějnými či už zvučnými jmény se má obklopit. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace