Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Získává John Wick luxusního protivníka?


ikona
Spooner
chad stahelskidonnie yenjohn wickkeanu reevesscott adkins
Může být tenhle casting ještě povedenější? 

Ano, vím, co si asi říkáte. Novinkami o castingu čtvrtého Johna Wicka vás momentálně bombardujeme v podstatě každý týden a člověk už by těmito zprávami možná začal být i trochu přesycen. Jenže pořád mluvíme o Johnu Wickovi, akční sérii, v níž se Keanu Reeves proměnil v dokonalou mašinu na zabití a Chad Stahelski díky svému talentu vytvořil jednu z nejúspěšnějších akčních značek současnosti. Takže se nám castingové zprávy v tomto případě asi jen tak neomrzí. Obzvláště, pokud nám budou dělat takovou radost jako doposud. Už pár týdnů víme, že se ve čtvrtém Wickovi objeví asijská legenda Donnie Yen a dorazí také charismatický Hiroyuki Sanada, jenž nás nedávno potěšil v novém Mortal Kombat, či Bill „Pennywise“ Skarsgard. Tím ale Stahelskiho trumfy evidentně nekončí a nyní může si připsat další luxusní úlovek.

K obsazení čtvrtého Johna Wicka se totiž podle všeho přidává Scott Adkins, hvězda akčních béček v čele s Neporazitelným a sympaťák i dříč, jehož máme v redakci hodně rádi. A každý, kdo s ním viděl minimálně jeden film, už musí vědět, že tady se Keanu Reeves sakra zapotí. Zatím sice není jisté, jaké role by se měl Adkins v sequelu zhostit. Vzhledem k tomu, že pozici kamaráda hlavního hrdiny dle všeho zaujme zmiňovaný Donnie Yen a John Wick nemá zrovna moc kámošů, je varianta toho, že právě on změří s oblíbeným zabijákem síly celkem na místě. Na příkladu Marka Dacascose jsme pak mohli vidět, že Chad Stahelski dává těmto malinko zapadlým akčním borcům po právu dost prostoru, tak doufejme, že to bude i Adkinsův případ. Tvůrci zkrátka ví, jak plnit sny velkých akčních fandů.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace