Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

EAF: Deset důvodů, proč mít rád Scotta Adkinse


ikona
Mr. Hlad
boykadoctor strangeencyklopedie akčního filmuexpendablesjackie chanjean-claude van dammejet liscott adkinsundisputed
Nejsympatičtější akční hrdina současnosti 

Nejnovější Encyklopedii akčního filmu jsme se rozhodli věnovat jednomu z posledních akčních hrdinů. Scotta Adkinse máme rádi z mnoha důvodů, ale hlavně proto, že to je fanda, srdcař a paličatě si natáčí to, co chce. Někdy mu to vyjde, někdy ne, vždycky je v tom však vidět absolutní nasazení a snaha udělat to co možná nejlépe. Jenže Adkins není jen supermlátička, která vyrostla na starých klasikách s Van Dammem a Lundgrenem a akční béčkař. 

Tenhle britský rodák změřil síly s nejlepšími v oboru, porval se s legendami, ale zároveň je to strašlivý sympaťák, který dýchá pro žánr, nebojí se zkoušet nové věci a přitom moc dobře ví, kde jsou jeho herecké a hvězdné limity a co po něm fandové chtějí. A jemu dělá očividně obrovskou radost, že jim to může servírovat s absolutním nadšením a nasazením. Pokud ho berete jen jako pohrobka devadesátkových svalovců, pokusíme se vás v nové Encyklopedii akčního filmu přesvědčit, že to není vůbec fér. A že stojí za to seznámit se s ním trošku víc. 

Encyklopedii akčního filmu najdete klasicky na Youtube a audiovereze pak na iTunesSpotify a Podbeanu. Budeme taky rádi, když nás podpoříte na Patreonu a můžete nás ohodnotit na CSFD

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace