Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Novinka režiséra La La Landu nabírá hvězdné obsazení


ikona
do_Od
BabylonBrad PittDamien ChazelleHollywoodLa La LandMargot Robbieretro
Režisér Prvního člověka a La La Landu si pro svůj nový snímek sehnal parádní obsazení. 

Damien Chazelle patří mezi nejzajímavější režiséry současnosti a jeho nadcházející projekt Babylon tak pochopitelně patří k nejočekávanějším filmům budoucích let. Dobové retro z Hollywoodu během dvacátých let minulého století se začne točit už tento měsíc v Los Angeles a v kinech bychom se ho pak měli dočkat na Vánoce příštího roku.

Film už tak má čerstvě i kompletní obsazení a vedle již dříve zmíněných megahvězd Brada Pitta či Margot Robbie si v něm zahrají taky Max Minghella, Katherine Waterston, Samara Weaving, Lucas Haas, Flea, Rory Scovel, Eric Roberts, P.J. Byrne či Damon Gupton. Mix mírně známých a známých tváří tedy doplní pár nováčků, každopádně Chazelle si snímek i sám napsal a stěžejním tématem by měl být přechod od němých filmů k mluvícím.

V jeho centru pak bude stát několik tehdejších hvězd, z nichž některé výše zmíněnou filmovou evoluci ustály líp, a některé zase hůř. Několik postav by pak mělo být vytažených z historie, a ty zbývající režisér doplnil fiktivními. Chazelle už navíc jednoho Oscara má, tak se třeba odhodlá i k lehce dravějšímu podání této filmové éry na rozdíl od Fincherova Manka.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace