Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Halloween zabíjí: Trailer

příspěvky 1 - 20 Napsat příspěvek
Tohle mi prijde jak puvodni dvojka. Navazuje na vyborny predchozi film, bude tam vseho 10x vic a krvavejsi, ale bude to proste dalsi slabsi "dvojka"
795394
Tohle mi prijde jak puvodni dvojka. Navazuje na vyborny predchozi film, bude tam vseho 10x vic a krvavejsi, ale bude to proste dalsi slabsi "dvojka"
0 0
reagovat
První Halloween a začátek z téhle remake série je jedním z mých neoblíbenějších. Sequely jsou nic moc, H20 jsem neviděl a Haloween 3: Season of the Witch je jen takové guilty pleasure. Carpenter vydal nové album, tak snad se alespoň trochu na hudbě bude podílet. Zatím to nevypadá špatně, ale ten předchozí díl to všechno ukončil - i s tím záběrem, jak hrdinka nepustí nůž.
795361
První Halloween a začátek z téhle remake série je jedním z mých neoblíbenějších. Sequely jsou nic moc, H20 jsem neviděl a Haloween 3: Season of the Witch je jen takové guilty pleasure. Carpenter vydal nové album, tak snad se alespoň trochu na hudbě bude podílet. Zatím to nevypadá špatně, ale ten předchozí díl to všechno ukončil - i s tím záběrem, jak hrdinka nepustí nůž.
0 0
reagovat

4/5

1978 - Halloween - John Carpenter (režie)
1981 - Halloween 2 - Rick Rosenthal
1982 - Halloween 3 - Tommy Lee Wallace
1988 - Halloween 4 Návrat Michaela Myerse - Dwight H.
1989 - Halloween 5 - Dominique Othenin-Girard     
1995 - Halloween Prokletí Michaela Myerse - Joe Chappelle
1998 - Halloween H20 - Steve Miner
2002 - Halloween Zmrtvýchvstání - Rick Rosenthal     
2007 - Halloween - Rob Zombie     
2009 - Halloween - Rob Zombie
2018 - Halloween - David Gordon Green
2021 - Halloween Kills - David Gordon Green
2022 - Halloween Ends - David Gordon Green

(Mne nejvíce děsí skutečnost, že od H20 uběhlo více let než mezi H20 a prvním filmem)

Třešnička: 1991 - The Tower (album O.G.) - Ice-T
795333
1978 - Halloween - John Carpenter (režie) 1981 - Halloween 2 - Rick Rosenthal 1982 - Halloween 3 - Tommy Lee Wallace 1988 - Halloween 4 Návrat Michaela Myerse - Dwight H. 1989 - Halloween 5 - Dominique Othenin-Girard      1995 - Halloween Prokletí Michaela Myerse - Joe Chappelle 1998 - Halloween H20 - Steve Miner 2002 - Halloween Zmrtvýchvstání - Rick Rosenthal      2007 - Halloween - Rob Zombie      2009 - Halloween - Rob Zombie 2018 - Halloween - David Gordon Green 2021 - Halloween Kills - David Gordon Green 2022 - Halloween Ends - David Gordon Green (Mne nejvíce děsí skutečnost, že od H20 uběhlo více let než mezi H20 a prvním filmem) Třešnička: 1991 - [url=https://www.youtube.com/watch?v=duC9-O5fqYE]The Tower (album O.G.) - Ice-T[/url]
4/5
1 -1
reagovat
Podle mě toho trailer nějak moc neprozrazuje, vlastně jenom jeho přežití, ale jinak jenom to co už se vědělo - vnučka přebere aktivní roli, návrat dvou postav z H1, lidé z Haddonfieldu chtějí pomstu a bude to dost brutální. Žádnou zásadní smrt atd. jsme neviděli.

A nikdy mi nějak nevadilo, že Michaelovi dali důvod k jeho řádění. Protože tam pořád bylo tajemno kolem toho proč je tohle jeho cíl. Bohužel pak nějakého tatara napadlo to vysvětlit a vzniknul H5 a H6. H2 je potom podle mě vyloženě dobrej film a H4 je hodně fajn a kdyby to utli tehdy, tak s tím koncem by to byla velmi dobrá trilogie. Naštěstí potom vzniknul H20 a opět spolu s H1 a H2 to mohla být hodně silná trilogie, ale to zase někoho napadlo udělat Resurrection a celý to zabít.
795319
Podle mě toho trailer nějak moc neprozrazuje, vlastně jenom jeho přežití, ale jinak jenom to co už se vědělo - vnučka přebere aktivní roli, návrat dvou postav z H1, lidé z Haddonfieldu chtějí pomstu a bude to dost brutální. Žádnou zásadní smrt atd. jsme neviděli. A nikdy mi nějak nevadilo, že Michaelovi dali důvod k jeho řádění. Protože tam pořád bylo tajemno kolem toho proč je tohle jeho cíl. Bohužel pak nějakého tatara napadlo to vysvětlit a vzniknul H5 a H6. H2 je potom podle mě vyloženě dobrej film a H4 je hodně fajn a kdyby to utli tehdy, tak s tím koncem by to byla velmi dobrá trilogie. Naštěstí potom vzniknul H20 a opět spolu s H1 a H2 to mohla být hodně silná trilogie, ale to zase někoho napadlo udělat Resurrection a celý to zabít.
2 -1
reagovat
Já bych jen rád připomenul naprosto geniální navázání na intro původniho Halloweenu z minulého dílu...
Takto se to má dělat!
Nejsem fanda žádného pokračování Halloweenu, až na ten nejnovější díl. Dvojka mytologii spíš pokazila (tajemno narušeno nějakým rodinovanim) a proto je pro mě nová trilogie jediná smysluplná, protože jede prakticky od začátku.
795315
Já bych jen rád připomenul naprosto geniální navázání na intro původniho Halloweenu z minulého [url=https://m.youtube.com/watch?v=CUVQxnGfql0]dílu... [/url]Takto se to má dělat! Nejsem fanda žádného pokračování Halloweenu, až na ten nejnovější díl. Dvojka mytologii spíš pokazila (tajemno narušeno nějakým rodinovanim) a proto je pro mě nová trilogie jediná smysluplná, protože jede prakticky od začátku.
3 -1
reagovat
Vypadá to suprově (i když trailer fakt ukazuje trochu moc), drby o nejvyšším kill countu nejspíš nelhali. Nabušená prostřední část a pak víc osobní finále v Ends? To beru!
O to víc ale zamrzí, že Freddy s Jasonem se ničeho nového v dohledné době nedočkají.
795306
Vypadá to suprově (i když trailer fakt ukazuje trochu moc), drby o nejvyšším kill countu nejspíš nelhali. Nabušená prostřední část a pak víc osobní finále v Ends? To beru! O to víc ale zamrzí, že Freddy s Jasonem se ničeho nového v dohledné době nedočkají.
1 0
reagovat
A já to klidně napíšu - tohle bude nejlepší horor roku. Ano jsem asi trochu neobjektivní, protože Míša Myers je můj nejoblíbenější filmový zabiják, ale i tak (dodneška si pamatuju, když šel na Nově první díl a já si ho chtěl nahrát na VHS a stačila mi jenom ta geniální znělka a byl jsem hrozně posraněj strachy). Narozdíl od jeho kolegů Freddyho a Jasona se dokázal vždycky vrátit na výsluní - oba měli různě záchvěvy, ale remaky je pohřbily, kdežto Michaela nezlomil ani Busta Rhymes. Ani mi nevadí asi třetí realita, kdy se něco ignoruje atd. - i když tady to dává menší smysl, že by z Michaela byla v tom světě taková legenda, když má na kontě jenom 3 zabití z H1 a hlavně tam tu masku někde ukradnul a nikdy nebyla prezentovaná jako pro něj důležitá (to přišlo později), ale na tohle kašlu a už mi to dejte. Ale je vidět ta láska tvůrců k série, kdy tak hezky odkazují na černou ovci série H3.

Což mi připomíná, že jsem před lety zastával názor, že H3 je absolutní zlo, ale léta plynula a ikdyž ten film není žádné terno, tak mi se naopak začal zamlouvat ten nápad antologie na téma Halloween. Kdy by se dalo hrát s různými žánry atd. a dneska by to lidi podle mě přijali, bylo by fajn kdyby někdo tenhle Carpenterův nápad zkusil oprášit.

A otázka - ví se kdy začnou točit Halloween Ends?
795304
A já to klidně napíšu - tohle bude nejlepší horor roku. Ano jsem asi trochu neobjektivní, protože Míša Myers je můj nejoblíbenější filmový zabiják, ale i tak (dodneška si pamatuju, když šel na Nově první díl a já si ho chtěl nahrát na VHS a stačila mi jenom ta geniální znělka a byl jsem hrozně posraněj strachy). Narozdíl od jeho kolegů Freddyho a Jasona se dokázal vždycky vrátit na výsluní - oba měli různě záchvěvy, ale remaky je pohřbily, kdežto Michaela nezlomil ani Busta Rhymes. Ani mi nevadí asi třetí realita, kdy se něco ignoruje atd. - i když tady to dává menší smysl, že by z Michaela byla v tom světě taková legenda, když má na kontě jenom 3 zabití z H1 a hlavně tam tu masku někde ukradnul a nikdy nebyla prezentovaná jako pro něj důležitá (to přišlo později), ale na tohle kašlu a už mi to dejte. Ale je vidět ta láska tvůrců k série, kdy tak hezky odkazují na černou ovci série H3. Což mi připomíná, že jsem před lety zastával názor, že H3 je absolutní zlo, ale léta plynula a ikdyž ten film není žádné terno, tak mi se naopak začal zamlouvat ten nápad antologie na téma Halloween. Kdy by se dalo hrát s různými žánry atd. a dneska by to lidi podle mě přijali, bylo by fajn kdyby někdo tenhle Carpenterův nápad zkusil oprášit. A otázka - ví se kdy začnou točit Halloween Ends?
2 0
reagovat
Wau wau wau, tenhle typ hororu není můj šálek kafe, ale na tohle se těšim hodně moc!
795298
Wau wau wau, tenhle typ hororu není můj šálek kafe, ale na tohle se těšim hodně moc!
1 0
reagovat
Mají to šikovně vymyšlené, ale upřímně se nejvíc těším na trojku s názvem Halloween Ends. Protože mě fakt zajíma, jak ho nakonec zničí8)
795290
Mají to šikovně vymyšlené, ale upřímně se nejvíc těším na trojku s názvem Halloween Ends. Protože mě fakt zajíma, jak ho nakonec zničí*8)*
1 0
reagovat
Nerad bych se ukvapil, ale něco mi říká, že to bude Best horor v tomto roku.
795261
Nerad bych se ukvapil, ale něco mi říká, že to bude Best horor v tomto roku.
2 0
reagovat
To by mohl být horor roku. 


Lepší? 
795260
To by mohl být horor roku.  Lepší? 
3 0
reagovat
reaguje na: maddy1111
Kazdej s IQ nad 50 pochopi, ze realny diplom za film roku se predava az na konci roku… a presto to muze vypadat na horor roku. Takze moc nechapu co si tu “argumentacne” dokazujes ;)
795254
Kazdej s IQ nad 50 pochopi, ze realny diplom za film roku se predava az na konci roku… a presto to muze vypadat na horor roku. Takze moc nechapu co si tu “argumentacne” dokazujes *;)*
795252
4 0
reagovat
reaguje na: Cival
Argumentace: zero

Bež si radšej s Martaslj19 pozrieť cinematic masterpiece Snyder Cut ;)
795252
Argumentace: zero Bež si radšej s Martaslj19 pozrieť cinematic masterpiece Snyder Cut *;)*
795251
1 -4
reagují: Cival
reagovat
reaguje na: maddy1111
N A D S Á Z K A

S tebou musí být zábava ti řeknu :D
795251
N A D S Á Z K A S tebou musí být zábava ti řeknu *:D*
795249
3 -1
reagují: maddy1111
reagovat
reaguje na: Cival
Ale je :-) ešte nás minimálne čaká: Antlers, Candyman, Dont Breathe 2, Resident Evil: Welcome to Raccoon City,  aby som menoval aspoň pár z tých komerčnejších kúskov, ktoré sa plánuju do kina. ;-) čokoľvek z toho môže prekvapiť, ja som napr. zvedavný hlavne na to Antlers od Scotta Coopera.

I tak si ale nemyslím, že je rozumné vyhlasovať o akomkoľvek filme, že je "film roka" len na základe jedného/dvoch trailerov. To sa potom rovno môžu prestať písať recenzie na filmy a stačia nám trailery :-) (s nadsázkou povedané)
795249
Ale je :-) ešte nás minimálne čaká: Antlers, Candyman, Dont Breathe 2, Resident Evil: Welcome to Raccoon City,  aby som menoval aspoň pár z tých komerčnejších kúskov, ktoré sa plánuju do kina. ;-) čokoľvek z toho môže prekvapiť, ja som napr. zvedavný hlavne na to Antlers od Scotta Coopera. I tak si ale nemyslím, že je rozumné vyhlasovať o akomkoľvek filme, že je "film roka" len na základe jedného/dvoch trailerov. To sa potom rovno môžu prestať písať recenzie na filmy a stačia nám trailery :-) (s nadsázkou povedané)
795240
1 0
reagují: Cival
reagovat
reaguje na: maddy1111
Je to i tim, ze letos v podstate nic moc jinyho neni :)
795240
Je to i tim, ze letos v podstate nic moc jinyho neni :)
795238
2 0
reagují: maddy1111
reagovat
reaguje na: Cival
Veď ja to beriem s nadsázkou, len mi takéto posty nedávajú absolútne zmysel :D

Ešte raz spomeniem Promethea, tam tiež všetci po traileroch vyhlasovali, že nás čaká najlepší film roka, najlepší film od Ridleyho, najlepšie sci-fi ever a všetkým padla sánka, vynorilo sa tisíc teórii o čom ten film bude, a dokonca aj prvé reakcie boli okej... no a potom sme dostali ten film :) just saying... Ja sa na H2 extrémne teším, ale určite by som na základe traileru nevyhlasoval, že to je horor roka. Aj ten Halloween z roku 2018 mal super trailer a ten film bol nakoniec veľmi fajn, ale určite žiaden horor roku (CSFD 64%). 

Takže jo, tento trailer je pecka, očakávania vyšponoval najvyššie ako mohol.. Uvidíme aký bude finálny produkt ;-) 
795238
Veď ja to beriem s nadsázkou, len mi takéto posty nedávajú absolútne zmysel *:D* Ešte raz spomeniem Promethea, tam tiež všetci po traileroch vyhlasovali, že nás čaká najlepší film roka, najlepší film od Ridleyho, najlepšie sci-fi ever a všetkým padla sánka, vynorilo sa tisíc teórii o čom ten film bude, a dokonca aj prvé reakcie boli okej... no a potom sme dostali ten film :) just saying... Ja sa na H2 extrémne teším, ale určite by som na základe traileru nevyhlasoval, že to je horor roka. Aj ten Halloween z roku 2018 mal super trailer a ten film bol nakoniec veľmi fajn, ale určite žiaden horor roku (CSFD 64%).  Takže jo, tento trailer je pecka, očakávania vyšponoval najvyššie ako mohol.. Uvidíme aký bude finálny produkt ;-) 
795231
1 -1
reagují: Cival
reagovat
Mně na tom vadí jen jedno: že je ten chlap nesmrtelnej 8)
795234
Mně na tom vadí jen jedno: že je ten chlap nesmrtelnej *8)*
2 -1
reagovat
reaguje na: maddy1111
Ber to s nadsázkou. A i první reakce a tamtamy před rokem a půl byly hodně dobrý :)
795231
Ber to s nadsázkou. A i první reakce a tamtamy před rokem a půl byly hodně dobrý :)
795228
1 0
reagují: maddy1111
reagovat
reaguje na: Cival
Tak ale v takom prípad to je "best horror trailer tohto roku" keď už ;-) 
Vyhlasovať to o filme ako takom iba na základe traileru je nezmysel. Pamätáme na trailery na Prometheusa, však? :-) 
795228
Tak ale v takom prípad to je "best horror trailer tohto roku" keď už ;-)  Vyhlasovať to o filme ako takom iba na základe traileru je nezmysel. Pamätáme na trailery na Prometheusa, však? :-) 
795214
3 0
reagují: Cival
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se