Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Superman se dočká rebootu od J. J. Abramse


ikona
Spooner
dchenry cavillj.j.abramsmichael b. jordanmuž z ocelisuperman
Fanouškovské naděje na dvojku Muže z oceli vzali nejspíš definitivně za své.  

Už za pár týdnů přiletí na streamovací službu HBO Max Superman s tváří Henryho Cavilla ve Snyderově Lize spravedlnosti. Ten se v roli Clarka Kenta poprvé objevil před osmi lety a zdálo se, že se ho dočkáme ještě v mnoha filmech a sequelech Muže z oceli. Jenže po rozpačitě přijatém Batman vs. Superman a mnohými nenáviděné Justice League se ocitl známý herec na komiksové střídačce. I když on sám hlásil, že by se do role rád vrátil, nikdo moc nevěděl, co bude s ikonickou postavou dál. A nyní to začíná čím dál více vypadat, že jeho dny v legendárním kostýmy jsou definitivně sečteny.

Superman se totiž místo sequelu dočká rebootu, na který bude z producentské židličky dohlížet J. J. Abrams. Ten má tedy v DC čím dál větší slovo, už dříve dostal na starost svět i postavy okolo Justice League Dark a nabídne nám díky tomu třeba nového Constantinea. Supermanův restart pak napíše scenárista a spisovatel Ta-Nehisi Coates, který se ve svých dílech zabývá afroamerickou tematikou a má na kontě například i komiksy o Black Pantherovi. Objevují se proto zprávy z několika zdrojů, že bychom se v této verzi měli dočkat první černošského Supermana. Podobnou verzi už se před pár lety pokoušel nakopnout herec Michael B. Jordan a kolují proto zvěsti, že by se právě on mohl nakonec v tomto projektu objevit.

Znamená to, že Cavilla už coby Kal-Ela znovu neuvidíme? Jeho návrat samozřejmě stále nemůžeme úplně vyloučit. Ostatně, když nedělá hlavounům od DC problém mít ve hře několik Batmanů či Jokerů, nemuselo by jim to vadit ani u Supermana. Šance, že by se vrátil v pokračování Muže z oceli jsou ovšem s chystaným rebootem prakticky na nule. Ve hře tedy zůstává nějaká vedlejší role v sólovkách jeho parťáků z Ligy spravedlnosti. Spíše to ale začíná vypadat, že si budeme muset začít zvykat na zcela nového Supermana se zkušeným producentským dohledem.

Komentáře
VŠECHNY KOMENTÁŘE (97)
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace