Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Shang-Chi a legenda o deseti prstenech: Trailer

příspěvky 21 - 40 Napsat příspěvek
No, ještě pár takových trailerů a všichni si začneme vážit Snyder cutu 8)8).
788090
No, ještě pár takových trailerů a všichni si začneme vážit Snyder cutu *8)**8)*.
1 -6
reagují: Human Traffic
reagovat
reaguje na: LV426
Mesicni porci svych prispevku si uz vycerpal, prijd zas v kvetnu. Diky. Nepotrebujeme vzdycky tvuj mimozni spam ve vetsim mnozstvi.
788086
Mesicni porci svych prispevku si uz vycerpal, prijd zas v kvetnu. Diky. Nepotrebujeme vzdycky tvuj mimozni spam ve vetsim mnozstvi.
788076
19 -2
reagovat

Já moc nadšený nejsem

Čekal jsem něco víc "kung-fuského":D ale ještě uvidíme. Hudba v traileru je super.
788083
Čekal jsem něco víc "kung-fuského"*:D* ale ještě uvidíme. Hudba v traileru je super.
Já moc nadšený nejsem
1 0
reagovat
Zatím to vypadá jako docela žánrový guláš a nevypadá to jako Marvelovka. Z hlavního herce strach nemám, jestli někde Marvel nechybuje, tak je to casting.
788081
Zatím to vypadá jako docela žánrový guláš a nevypadá to jako Marvelovka. Z hlavního herce strach nemám, jestli někde Marvel nechybuje, tak je to casting.
4 0
reagovat
Já jsem hlavně zvědavý, jak si poradí s tím mytologickým pozadím (Ten Rings z prvního Iron Mana). Snad to nějak uspokojivě odvypráví a skloubí, bude představen pravý Mandarin.
788080
Já jsem hlavně zvědavý, jak si poradí s tím mytologickým pozadím (Ten Rings z prvního Iron Mana). Snad to nějak uspokojivě odvypráví a skloubí, bude představen pravý Mandarin.
2 0
reagovat
reaguje na: (=LIFTY=)
Kick Ass je bezva 8/10.
788076
Kick Ass je bezva 8/10.
788062
3 -2
reagují: Cival
reagovat
No jako já tím byl napoprvé pohoršen, ale už jsem to od té doby viděl 5x, tak asi to něco do sebe má.. 2* si to imho teda nezaslouží, vidím v tom snahu o nějakou marvelzone emancipaci :D 
2* trailery normálně ani nedokoukám.. 

Ten "Hamáček" je tam sice fakt tragický, ale odmítám uvěřit, že by Marvel mistcastnul, to se neděje prostě.. spíš to "cílíme na asijské publikum" smrdí..
788075
No jako já tím byl napoprvé pohoršen, ale už jsem to od té doby viděl 5x, tak asi to něco do sebe má.. 2* si to imho teda nezaslouží, vidím v tom snahu o nějakou marvelzone emancipaci :D  2* trailery normálně ani nedokoukám..  Ten "Hamáček" je tam sice fakt tragický, ale odmítám uvěřit, že by Marvel mistcastnul, to se neděje prostě.. spíš to "cílíme na asijské publikum" smrdí..
5 0
reagovat
Prečo vlastne v diskusií pod novým trailerom od Marvela diskutujete o kvalitách filmovej produkcie v minulosti a teraz?
Založte si vlákno na ČSFD a nespamujte tu.
788072
Prečo vlastne v diskusií pod novým trailerom od Marvela diskutujete o kvalitách filmovej produkcie v minulosti a teraz? Založte si vlákno na ČSFD a nespamujte tu.
8 0
reagovat
reaguje na: LV426
Už seš fakt otravnej. 

Jinak k tématu...
Trailer meh. Ten pán nemá charisma a vypadá to jak přeskinovanej Panther. Ale hůl jsem ještě nezlomil.
788070
Už seš fakt otravnej.  Jinak k tématu... Trailer meh. Ten pán nemá charisma a vypadá to jak přeskinovanej Panther. Ale hůl jsem ještě nezlomil.
788060
5 0
reagovat
Ale byl jsem teď každopádně zaujatý myšlenkou, jak na tom se zaseknutím se v době svého mládí jsem já - takže jsem na svůj csfd profil použil své mocné Excel-Fu:
A vychází mi že z let 1981-2000 jsem na 5* ohodnotil 146 filmů, zatímco z let 2001-2020 je to 168 filmů. 

Samotný jsem byl překvapený jak pozitivní trend to je, kvalitních filmů evidentně přibývá hodně, a já jakkoli protáčím Vetřelce a Arnieho filmy pořád dokola, tak mě i ty nové hodně baví... přesto že mi vnitřně připadá že jsem mnohem kritičtější než před patnácti lety kdy jsem se tam zaregistroval.

A tipoval bych že z posledních let mi zbývá víc zajímavých restů než z let dřívějších, takže toho v budoucnu bude asi ještě víc. A to ani nepočítám seriály, u kterých je ten rozdíl úplně neporovnatelný.
788069
Ale byl jsem teď každopádně zaujatý myšlenkou, jak na tom se zaseknutím se v době svého mládí jsem já - takže jsem na [url=https://www.csfd.cz/uzivatel/28209-hal/]svůj csfd profil[/url] použil své mocné Excel-Fu: A vychází mi že z let 1981-2000 jsem na 5* ohodnotil 146 filmů, zatímco z let 2001-2020 je to 168 filmů.  Samotný jsem byl překvapený jak pozitivní trend to je, kvalitních filmů evidentně přibývá hodně, a já jakkoli protáčím Vetřelce a Arnieho filmy pořád dokola, tak mě i ty nové hodně baví... přesto že mi vnitřně připadá že jsem mnohem kritičtější než před patnácti lety kdy jsem se tam zaregistroval. A tipoval bych že z posledních let mi zbývá víc zajímavých restů než z let dřívějších, takže toho v budoucnu bude asi ještě víc. A to ani nepočítám seriály, u kterých je ten rozdíl úplně neporovnatelný.
5 0
reagovat
reaguje na: LV426
Budeš tyhle kecy omílat v každé diskuzi? Co myslíš že se změní? Že to lidi najednou uvidí jinak, a nebo je ti jasné se bude opakovat úplně stejná argumentace jako posledně a prostě jen trolíš? Vlastně vůbec nevím proč na tenhle web chodíš, když to s ním lepší (pro tebe) už fakt nebude - a s celou kinematografií taky ne. 

Zkus se pobavit pro změnu s nějakým šedesátníkem, řekl bych že existuje docela velká pravděpodobnost že ty tvoje oblíbené filmy odsoudí jako nesmyslné kokotiny značící brutální úpadek filmového umění, a že nejlíp se točilo v šedesátkách (což teda minimálně u české kinematografie opravdu platí :D)
No a nebo možná nebude mít hlavu zaraženou tak hluboko v prdeli jako ty, a pokecá si s tebou v klidu jak o Lawrenci z Arábie, tak o Terminátorovi, a i o Avataru, protože bude smířený s tím že kinematografie se vyvíjí.
788068
Budeš tyhle kecy omílat v každé diskuzi? Co myslíš že se změní? Že to lidi najednou uvidí jinak, a nebo je ti jasné se bude opakovat úplně stejná argumentace jako posledně a prostě jen trolíš? Vlastně vůbec nevím proč na tenhle web chodíš, když to s ním lepší (pro tebe) už fakt nebude - a s celou kinematografií taky ne.  Zkus se pobavit pro změnu s nějakým šedesátníkem, řekl bych že existuje docela velká pravděpodobnost že ty tvoje oblíbené filmy odsoudí jako nesmyslné kokotiny značící brutální úpadek filmového umění, a že nejlíp se točilo v šedesátkách (což teda minimálně u české kinematografie opravdu platí *:D*) No a nebo možná nebude mít hlavu zaraženou tak hluboko v prdeli jako ty, a pokecá si s tebou v klidu jak o Lawrenci z Arábie, tak o Terminátorovi, a i o Avataru, protože bude smířený s tím že kinematografie se vyvíjí.
788060
8 0
reagovat
reaguje na: LV426
"Ti přeložím pointu" :D
788065
"Ti přeložím pointu" *:D*
788060
2 0
reagovat
reaguje na: valdimer

Myslim

Že Filmy Zlatého věku jako napr V pravé Poledne Tenkrát na západě novější tato země není pro starý podporujte svého šerifa ,smrt pistolníka ,život a doba soudce Roye Beana Království Nebeské  Love Story Šumař na střeše 
podrazOhnivá sedlaSkleněné PekloHorečka sobotní nocidíra 
V plném slunciNěkdo to rád horké 
Dvanáct rozhnevanych mužů 
FirmaBen HurPoslední vlak z Gen HilluKlub rvacu 
GensteryMafiány 
Otázky a. OdpovedYTakoví normální zabijáciLola běží o životTranportingMadisonske MostyZáskokApod)
788064
Že Filmy Zlatého věku jako napr V pravé Poledne Tenkrát na západě novější tato země není pro starý podporujte svého šerifa ,smrt pistolníka ,život a doba soudce Roye Beana Království Nebeské  Love Story Šumař na střeše  podrazOhnivá sedlaSkleněné PekloHorečka sobotní nocidíra  V plném slunciNěkdo to rád horké  Dvanáct rozhnevanych mužů  FirmaBen HurPoslední vlak z Gen HilluKlub rvacu  GensteryMafiány  Otázky a. OdpovedYTakoví normální zabijáciLola běží o životTranportingMadisonske MostyZáskokApod)
Myslim
788063
1 0
reagovat
reaguje na: LV426

to je zas debata

Hele mohle bych ti tady napsat seznam 30 filmů ze 60. a 70. let a tvrdit, jak jsou oproti tomu tvýmu stokrát lepší, jak to byl zlatej věk
filmu, všechno se točilo jinak atd. atd. I když jsem stejně starej jak
ty, počítám, tak prostě chápu, že dnešní mladej člověk bude úplně stejně
preferovat filmy z posledních 20 let, protože je prostě viděl ve věku
kdy dospíval. Posuzovat kvalitu skrze nějakej nostalgickej bias je totiž
hrozně hloupý, pokud z toho chceš vyvozovat obecný hodnocení. A k
teaseru... Zatim nic moc, ale fungovat by to mohlo, uvidíme až co
naznačí plnohodnotný trailer. Ale rád uvidim nějakej kung-fu film,
kterej nebude tak přestřelenej jak ty současný čínský, tak vlastně proč
ne.
788063
Hele mohle bych ti tady napsat seznam 30 filmů ze 60. a 70. let a tvrdit, jak jsou oproti tomu tvýmu stokrát lepší, jak to byl zlatej věk filmu, všechno se točilo jinak atd. atd. I když jsem stejně starej jak ty, počítám, tak prostě chápu, že dnešní mladej člověk bude úplně stejně preferovat filmy z posledních 20 let, protože je prostě viděl ve věku kdy dospíval. Posuzovat kvalitu skrze nějakej nostalgickej bias je totiž hrozně hloupý, pokud z toho chceš vyvozovat obecný hodnocení. A k teaseru... Zatim nic moc, ale fungovat by to mohlo, uvidíme až co naznačí plnohodnotný trailer. Ale rád uvidim nějakej kung-fu film, kterej nebude tak přestřelenej jak ty současný čínský, tak vlastně proč ne.
to je zas debata
788060
10 0
reagují: Petr77
reagovat
reaguje na: LV426
Dobře , odsuzujes pláštěnky, ok... Tak mi teda napiš upřímný názor na Kick-Ass, protože to je jeden z nejlepších novodobých akčních filmů.
788062
Dobře , odsuzujes pláštěnky, ok... Tak mi teda napiš upřímný názor na Kick-Ass, protože to je jeden z nejlepších novodobých akčních filmů.
788026
5 0
reagují: LV426
reagovat
reaguje na: LV426
Nechci přilévat olej do ohně, ale možná trochu chápu tvoji argumentaci a mám k tomu myšlenku. Když porovnám tvůj seznam a ten od Human Traffic, tak uznávám, že z toho tvého si z těch filmů pamatuji asi víc. Ale...

1. Ten seznam není tak vymazlený, jak ten tvůj. Chybí tam velké popcornovky typu Spiderman nebo Piráti z Karibiku, které si lidé prostě pamatují více než menší filmy.

2. To jestli film "obstojí zubům času" je mnohem snažší říct o filmech, které tu už nějakou dobu jsou a tímto filtrem si už prošly. Filmy mění s časem na významu a není jednoduché tento vývoj předvídat.

3. Není jádro pudla v tom, že se tady porovnává kvalita filmu s jeho zapamatovatelností? Což teda pro mě není to samé.

4. A teď už trošku střílím, ale není to prostě přirozený vývoj, že je dnes méně filmů, které zná velká část lidí? S nástupem internetu se otevřely možnosti a jednotlivé filmy přirozeně začaly mířit na užší spektrum diváků. To, ale přece neznamená, že jsou tyto filmy horší. 

A pak je tu samozřejmě nostalgia bias, ale nechci to tím úplně zabíjet.
788061
Nechci přilévat olej do ohně, ale možná trochu chápu tvoji argumentaci a mám k tomu myšlenku. Když porovnám tvůj seznam a ten od Human Traffic, tak uznávám, že z toho tvého si z těch filmů pamatuji asi víc. Ale... 1. Ten seznam není tak vymazlený, jak ten tvůj. Chybí tam velké popcornovky typu Spiderman nebo Piráti z Karibiku, které si lidé prostě pamatují více než menší filmy. 2. To jestli film "obstojí zubům času" je mnohem snažší říct o filmech, které tu už nějakou dobu jsou a tímto filtrem si už prošly. Filmy mění s časem na významu a není jednoduché tento vývoj předvídat. 3. Není jádro pudla v tom, že se tady porovnává kvalita filmu s jeho zapamatovatelností? Což teda pro mě není to samé. 4. A teď už trošku střílím, ale není to prostě přirozený vývoj, že je dnes méně filmů, které zná velká část lidí? S nástupem internetu se otevřely možnosti a jednotlivé filmy přirozeně začaly mířit na užší spektrum diváků. To, ale přece neznamená, že jsou tyto filmy horší.  A pak je tu samozřejmě nostalgia bias, ale nechci to tím úplně zabíjet.
788054
8 0
reagovat
reaguje na: fr3ak
Ti přeložím pointu: Myslíš si, že filmy jako jsou 1917 a Dva papežové jsou natolik dobré, že na ně budeš čučet za 30 let?

Nic, dostal jsem z těch keců tady chuť na nějaký biják, jdu sis pustit Residenta dvojku .. :)

edit: A tomu pode mnou dejte někdo mokrý obklad na hlavu ..
788060
Ti přeložím pointu: Myslíš si, že filmy jako jsou 1917 a Dva papežové jsou natolik dobré, že na ně budeš čučet za 30 let? Nic, dostal jsem z těch keců tady chuť na nějaký biják, jdu sis pustit Residenta dvojku .. :) edit: A tomu pode mnou dejte někdo mokrý obklad na hlavu ..
788057
1 -12
reagují: Toren, HAL, fr3ak, valdimer
reagovat
reaguje na: LV426

Hm

Myslím že 90 procent s tvého seznamu. Každý IQ 100 si bude pamatovat očem to bylo a ve větsine případů to stalo za staru. Belu ,jak z technické i výpravné stránky.

A taky každý IQ 90 si bude pamatovat poslední 20 ročníku. oscaru a jak to posunulo Trend Filmu do Budoucna,
788059
Myslím že 90 procent s tvého seznamu. Každý IQ 100 si bude pamatovat očem to bylo a ve větsine případů to stalo za staru. Belu ,jak z technické i výpravné stránky. A taky každý IQ 90 si bude pamatovat poslední 20 ročníku. oscaru a jak to posunulo Trend Filmu do Budoucna,
Hm
788054
2 0
reagovat
Nikdy předtím by mě nenapadlo, že to někdy napíšu, ale... zlatej Tony. :D
788058
Nikdy předtím by mě nenapadlo, že to někdy napíšu, ale... zlatej Tony. *:D*
6 0
reagovat
reaguje na: LV426
To je celkem vtipná otázka. Jak to má kurva vědět? :D
Když sem poprvé viděl prvního Vetřelce, tak by mě tehdy fakt nenapadlo, že na to budu čumět další dekády (ale souhlasím s tebou, že tenhle film bohužel dodnes nenašel sobě rovnýho), ale stejně tak sem to nevěděl např. o prvním Sicario, Brawl in Cell Block 99 atd...
788057
To je celkem vtipná otázka. Jak to má kurva vědět? *:D* Když sem poprvé viděl prvního Vetřelce, tak by mě tehdy fakt nenapadlo, že na to budu čumět další dekády (ale souhlasím s tebou, že tenhle film bohužel dodnes nenašel sobě rovnýho), ale stejně tak sem to nevěděl např. o prvním Sicario, Brawl in Cell Block 99 atd...
788054
7 0
reagují: LV426
reagovat
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se