Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Rychle a zběsile 9: Trailer 2

příspěvky 41 - 49 Napsat příspěvek
Ten trailer je hrozně rozháraný, podřízený hudbě.

Film jako takový nemá s FnF nic společného jako posledních x předchozích blbin. Další akční digiklipová krávovinka, která vyšumí. Dieslovy tam zůstal defakto už jen Tyres, ostatní jsou jen takové postavičky, ty nové ksichty co jsem zahlídl jsou do počtu už v traileru.
Navíc taky "miluju", když se najednou z ničeho nic objeví bratr, ségra, otec .. a Teron tam vypadá hrozně jako minule, její postava je uplně o ničem.

Jakákoli scéna z jedničky, která má hlavu a patu, je lepší, jak tohle. Trochu mi trhá srdce vidět, kam to můj oblíbený film dopracoval s těmato posledníma dílama..
787389
Ten trailer je hrozně rozháraný, podřízený hudbě. Film jako takový nemá s FnF nic společného jako posledních x předchozích blbin. Další akční digiklipová krávovinka, která vyšumí. Dieslovy tam zůstal defakto už jen Tyres, ostatní jsou jen takové postavičky, ty nové ksichty co jsem zahlídl jsou do počtu už v traileru. Navíc taky "miluju", když se najednou z ničeho nic objeví bratr, ségra, otec .. a Teron tam vypadá hrozně jako minule, její postava je uplně o ničem. Jakákoli scéna z jedničky, která má hlavu a patu, je lepší, jak tohle. Trochu mi trhá srdce vidět, kam to můj oblíbený film dopracoval s těmato posledníma dílama..
4 -3
reagovat
nejsem tvá matka...jsem tvá...babička...ale solidní divočina, doufám, že to už v kině uvidim
787387
nejsem tvá matka...jsem tvá...babička...ale solidní divočina, doufám, že to už v kině uvidim
2 -2
reagovat
yeaah ! to je prostě boží ! ten konec to zabil!
joo letí do vesmíru  :D:D:D:D:D:D:D:+
787384
yeaah ! to je prostě boží ! ten konec to zabil! joo letí do vesmíru  *:D**:D**:D**:D**:D**:D**:D**:+*
1 -2
reagovat
Znásilňování fyziky i logiky a vysoký WTF faktor, to je u trailerů k téhle sérii už zažitý standard, co mi tu ale vyloženě vadí, a ve filmu to obávám se nebude lepší, že tu všichni vypadají jako ošklivé gumy.

Nečekal bych že to někdy řeknu, když ten Paul Walker byl vždycky takový jeliman, ale tady někdo jeho formátu citelně chybí - Vin Diesel se svými patetickými kecy nutně potřebuje nějakou protiváhu, někoho kdo nevypadá jako brambora a je prostě sympatickou nebo cool postavou, a to v předchozích dílech vždycky někdo zastal, po Walkerovi tu pořád byl Dwayne a Statham... a tady není, protože Cena je odpudivá brambora ještě víc víc než Diesel, a všichni ostatní jsou jen comic relief.

A to mě přitom ta akce ve své přepálené blbosti pořád docela baví.
787383
Znásilňování fyziky i logiky a vysoký WTF faktor, to je u trailerů k téhle sérii už zažitý standard, co mi tu ale vyloženě vadí, a ve filmu to obávám se nebude lepší, že tu všichni vypadají jako ošklivé gumy. Nečekal bych že to někdy řeknu, když ten Paul Walker byl vždycky takový jeliman, ale tady někdo jeho formátu citelně chybí - Vin Diesel se svými patetickými kecy nutně potřebuje nějakou protiváhu, někoho kdo nevypadá jako brambora a je prostě sympatickou nebo cool postavou, a to v předchozích dílech vždycky někdo zastal, po Walkerovi tu pořád byl Dwayne a Statham... a tady není, protože Cena je odpudivá brambora ještě víc víc než Diesel, a všichni ostatní jsou jen comic relief. A to mě přitom ta akce ve své přepálené blbosti pořád docela baví.
10 0
reagovat
787376
[url=https://www.youtube.com/watch?v=0ADX0HhiUnk&ab_channel=penkie21]Link[/url] *:D*
2 0
reagovat
Tato série mě vždy vykouzlí úsměv na rtech svou stupidností, lístek do kina bych za to nikdy v životě nezaplatil, ale pokud na to za pár let náhodou narazím v sobotu večer na Nově, klidně se na to podívám (stejně jako tomu bylo u předchozích dílů :D).
787375
Tato série mě vždy vykouzlí úsměv na rtech svou stupidností, lístek do kina bych za to nikdy v životě nezaplatil, ale pokud na to za pár let náhodou narazím v sobotu večer na Nově, klidně se na to podívám (stejně jako tomu bylo u předchozích dílů *:D*).
5 -1
reagovat
Fyzika si opět bere dovolenou :D
787374
Fyzika si opět bere dovolenou *:D*
5 0
reagovat
Pamatujete, jak jsme se u čtvrtého dílu smáli, že v devátém poletí do kosmu? Kde je váš Bůh teď, huh?
787373
Pamatujete, jak jsme se u čtvrtého dílu smáli, že v devátém poletí do kosmu? Kde je váš Bůh teď, huh?
7 -1
reagovat
Naprostá pecka.
787370
Naprostá pecka.
1 -7
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se