Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Druhý Top Gun a další Mission: Impossible se odkládají


ikona
Spooner
Mission: Impossibleparamountstar trektom cruisetop gun
Studio Paramount nenechává nic náhodě a kvůli tržbám znovu přesouvá své velké premiéry.  

Ano, máme tu další z řady neveselých novinek o přesunu premiér kvůli stále aktuální pandemii. A něco mi říká, že i přes postupné očkování to pořád není poslední podobná zpráva. Tentokrát se k filmovým škatulatům uchýlilo studio Paramount a za „obětí“ přesunů jsou zejména očekávané blockbustery Toma Cruise. Ano, druhého Top Gunu se ani tohle léto nedočkáme, snímek byl z plánovaného Dne nezávislosti přesunut až na 19. listopadu. V tomto období jsme se měli původně dočkat sedmého Mission: Impossible. Jenže to už nyní logicky neplatí a Ethan Hunt dorazí se sedmou nemožnou misí až ke konci května příštího roku, což má samozřejmě za následek, že chystaná osmička dorazí až v roce 2023.

Důvod těchto přesunů je pak logický. I přes postupné očkování a pozvolné otevírání kin je léto z hlediska vysokých tržeb a velkého zájmu diváků stále ošemetným termínem. A proto se Paramount rozhodl své největší stamilionové (u MI dokonce možná i miliardové) naděje přesunout do jistějších časů. Nejsou to pak jediné změny, které studio udělalo ve svém kalendáři. Spin-off “G.I. Joe Snake Eyes se totiž přesouvá opačným směrem a místo podzimu se ho dočkáme už v červenci. Chystané Dungeons & Dragons s Chrisem Pinem ovšem nakonec dorazí až o rok později, v březnu 2023. Což je rok, kdy se dočkáme i nového Star Treku. Ano, Paramount oficiálně stanovilo premiéru dalšího vesmírného dobrodružství na 9. června 2023. Zatím však není jisté, jaký z mnoha plánovaných scénářů se nakonec do kin podívá.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace