Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Chris Pine bude hvězdou velké fantasy


ikona
Spooner
chris pineDungeons and DragonsJohn Francis DelayJonathan Goldstein
Adaptace legendární stolní hry Dungeons & Dragons to myslí se svým hraným reparátem vážně. 

O další adaptaci klasické RPG stolní hry Dungeons & Dragons aka Dračí doupě se mluví v Hollywoodu už docela dlouho. Populární hra na hrdiny z fantasy světa se sice hrané verze dočkala už před dvaceti lety, dopadla ovšem tak katastrofálně, že se o ní ve slušné společnosti raději vůbec nemluví. A o jejích laciných sequelech taktéž. Jenže aura okolo této značky, která se dočkala i mnoha knížek či počítačových her, je pořád silná, a tak by chtěla firma Hasbro společně s Paramountem okolo této hry rozjet epickou filmovou sérii. Její ambiciózní výkop si vezmou na starosti režiséři John Francis Delay a Jonathan Goldstein, kteří mají na triku komedii Noční hra či scénář k Spider-Man: Homecoming.

Nyní projekt ulovil nejspíš svou hlavní hereckou hvězdou, jejíž obsazení by dávalo tušit, že studio to myslí s rozjetím své fantasy frančízy opravdu vážně. Do světa plného čarodějů, válečníků, draků a všelijakých potvor totiž podle všeho zamíří Chris Pine. Což je sympaťák, který už několikrát ukázal, že velké blockbustery utáhnout umí a je tedy rozhodně příjemnou posilou, díky níž by nemusel projekt zajímat jen skalní fandy. A navíc by se mu vedle Wonder Woman další velká série hodila. Koho si zahraje, zatím není známo, stejně jako nástřel příběhu. Kamery by se pak měly rozběhnout na počátku příštího roku a zřejmě nepůjde o jedinou známou tvář, kterou budou chtít tvůrci ulovit. Už teď si asi můžeme být jistí, že hůř než dvacet let starý odpad to dopadnout nemůže.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace