Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Role Sylvestera Stallona v The Suicide Squad odhalena. Je z něj King Shark!


ikona
Spooner
dcjames gunnking sharksebevražedný oddílsuicide squadsylvester stallonetaika waititi
Nejvýraznější nováček dalšího Sebevražedného oddílu dostala cool hlas. 

Poslední hodiny nemluví komiksoví a vlastně ani filmoví fandové o ničem jiném než o očekávaném traileru na The Suicide Squad od Jamese Gunna. Zatímco mnozí jsou z režisérova komediálnějšího a trochu ulítlejšího stylu nadšeni, některé z nás první upoutávka zase tak úplně na zadek neposadila. Některé momenty a hlášky sice potěšily, ale kulervoucí trailery na Ayerův předešlý pokus byly za mě přeci jen někde jinde. Jestli však existuje jedno pozitivum, na němž se shodnou asi všichni, je jím postava King Sharka. Humanoidní žralok bude evidentně onou divácky vděčnou vedlejší postavou, které bude plný internet a bude vlastně Gunnovou DC variací na Groota. Jen bude trochu víc žrát a roztrhávat lidi. A jestli vám jeho hlas byl v upoutávce povědomý, nemýlili jste se. 

King Sharka totiž nenamluvil nikdo menší než Sylvester Stallone, což potvrdil na Twitteru sám Gunn. O účasti Slye v novém Sebevražedném oddílu se ví už několik měsíců, jeho role však byla doteď záhadou. O to větší a příjemnější překvápko jsme nyní dostali. Je pak klidně možné, že se Stallone, jenž si s režisérem evidentně dost sednul u druhých Strážců galaxie, vyfasoval nakonec divácky nejoblíbenější postavu filmu. Na place se ovšem místo akční legendy procházel Steve Agee a Stallone komiksovému žralokovi poskytl pouze hlas. 

Tímto se tedy vyřešil jeden z otazníků okolo této šílené týmovky. Nezodpovězenou otázkou proto nyní zůstává, koho si nakonec zahraje režisér Taika Waititi, jehož role také nebyla doposud zveřejněna. Po včerejším traileru se vyrojily spekulace, že nadabuje hlavního záporáka, telepatickou hvězdici Starro, jejíž výskyt v upoutávce udělaloradost zejména Imfovi (kdo neví proč, ať dožene speciální MZ Live). Jenže to Gunn popřel a Waititiho role stále zůstává pod pokličkou. Fandům ale asi stačí zatím ke spokojenosti i ten Stallone.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace