Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

MZ Live #161 o Lize spravedlnosti Zacka Snydera se spoustou spoilerů


ikona
Mr. Hlad
aquamanbatmanben affleckcyborgflashgal gadothbohenry cavilljason momoajoss whedonjustice leaguemoviezone livemz live speciálsupermanwonder womanzack snyder
Pecka, průšvih, nebo zbytečný film?  

Fandové Zacka Snydera se dočkali a jejich milovaný režisér konečně dodělal svůj opus magnum a napravil to, co v roce 2017 zprasil Joss Whedon. Nebo alespoň tak vám to budou tvrdit. Faktem zůstává, že Liga spravedlnosti Zacka Snydera vyvolává nadšené reakce, ale i spoustu negativních, podle kterých je nová verze podobně pitomá, jen dvakrát tak dlouhá a v divném 4:3 formátu. Ale ať už stojíte na jakékoliv straně, všichni musí uznat, že jde o jednu z největších filmových událostí posledních měsíců. 

A my jsme si o ní hodinu povídali. Nejnovější MZ Live se nese ve znamení reparátu komiksové týmovky a filmu, jehož tvůrce dostal od Warnerů víceméně volnou ruku na to, aby ho dokončil přesně tak, jak chtěl. Bez zásadních kompromisů a především pro diváky, kteří si tuhle verzi doslova vydupali. Jak se líbila nám, jestli se povedlo něco zásadně zlepšit, nebo všechno zůstalo plus mínus při starém a jestli je to nakonec zajímavý film, nebo jen extrémní egotrip jednoho filmaře, si teď můžete poslechnout i vy. 

Video jako vždycky najdete na Youtube a pokud byste si nás chtěli jen pustit do uší, jsme na SpotifyPodbean a iTunes. A jestliže se vám MZ Live líbí, budeme rádi, když ho ohodnotíte na CSFD, nebo nám přispějete na Patreonu. Jo a bacha, sešlo se nás před kamerami šest! 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace