Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Víkendový výplach #603 o Vetřelcích a Spider-Manovi


ikona
Mr. Hlad
alienscaptain americachris evansmillenium falconqueens gambitspider-manvíkendový výplachwolfwalkers
Chcete změřit síly s filmovými vetřelci? Je lepší Spider-Man Holland, Garfield, nebo Maguire? A jak vznikal animák Vlkochodci?  

Lockdownový výplach

Kámoši týdne
Filmové hvězdy mají na place asistenty, ale nejen proto, aby jim nosili kafe a čistili boty. Často to jsou prostě kámoši, díky kterým práce rychleji uteče. Když Chris Evans točil Captain America: První Avenger, dělali mu asistenty dva bývalí spolužáci, ale zrovna velká podpora to očividně nebyla

Hra týdne
Vetřelčí universum si dává filmovou pauzu, ale v herní podobě se do svět a potvor s dvojitou čelistí vrátíme. A chystaná akce Aliens: Fireteam inspirovaná drsňáky od Jamese Camerona nevypadá vůbec špatně. 

Animace týdne
Pár videí o tom, jak vznikají animáky od Pixaru nebo klasické disneyovky, už jsme ve výplachu měli. Teď se ale podíváme na trošku jiný animák. Vlkochodci jsou jedním z nejlepších filmů loňského roku a pokud byste chtěli vědět, jak tahle unikátní podívaná vznikala, pusťte si video. 

Tisk týdne
Chtěli jste mít někdy doma Millenium Falcon? Asi jo, jinak byste nebyli normální. Opravdovou loď Hana Sola ale asi jen tak někdo nesežene a Lego není možná úplně to pravé. Takže je nejvyšší čas pořídit si 3D tiskárnu

Seriál týdne
Seriál Dámský gambit zazářil nejen na Netflixu, ale i na Zlatých Glóbech a rozhodně právem. Spousta lidí právě dokonce díky téhle seriálové pecce začala hrát šachy. A ačkoliv nejde o příběh podle skutečné události, tvůrci se v historii inspirovali docela dost. 

Make-up týdne
V redakci máme specialistu na černobílé maďarské filmy i profíky na filmové tržby a hollywoodskou ekonomiku. Ale někoho, kdo by byl schopný psát o make-upu, to bohužel ne. Takže vám neřekneme, jak moc dobré nebo špatné je video, které se zabývá make-upem Carey Mulligan z thrilleru Nadějná mladá žena, ale podívat se na něj můžete i bez toho. 

Fanynka týdne
Rodinná komedie Matilda, kterou v roce 1996 natočil Danny DeVito, u nás není tolik známá, ale za mořem je tahle adaptace knížky Roalda Dahla považovaná za klasiku. A miluje ji i Daisy Ridley. A když dostala možnost promluvit si s její dnes už dospělou hvězdou, probudila se v ní totální fanynka. A tak trochu zapomněla, že má propagovat svou novinku Chaos Walking...

Deepfake týdne
Technologie Deepfake je čím dál lepší a čím dál děsivější, protože se fakt už blížíme do momentu, kdy bude možné digitálně upravit ksicht komukoliv. Ale nalepit obličej Toma Hollanda na Tobeyho Maguirea a Andrew Garfielda v „jejich“ Spider-Manech, to je asi celkem neškodné. A celkem zajímavé. 

Mutace týdne
V New Yorku mají vlastní mutaci Covidu-19. Ale i tyhle blbé zprávy je potřeba brát s humorem. A využít je jako základ pro novou verzi znělky animovaných Teenage Mutant Ninja Turtles. Třeba. Je to je nápad...

Duel týdne
Minule jsme se ptali, v jaké roli vás nejvíc bavila Rosamund Pike a nepřekvapivě to vyhrála její chladná a stoprocentní mrcha ze Zmizelé. Co taky jiného, že jo. 

Pár dní zpátky jsme psali novinku o novém Star Treku, který se nejspíš vydá trošku jiným směrem. Zkusme si tedy zateoretizovat. Zajímalo by nás, jaký herecký nováček by se vám líbil jako nový kapitán Kirk, kdyby se neměl vrátit Chris Pine. Jména pište do předmětu, v textu se rozkecejte. 

Za týden zdar

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace