Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Kdo se ujme nového Star Treku?


ikona
Mr. Hlad
chris hemsworthchris pinediscoveryj.j. abramsparamountstar trek
Nová krev na palubě 

Na další filmový Star Trek čekáme už docela dlouho. Po tom, co v kinech komerčně úplně nezazářil třetí díl s podtitulem Do neznáma, začali v Paramountu vymýšlet, co dál. Se čtyřkou to nedopadlo, údajně proto, že Chris Pine a Chris Hemsworth nebyli spokojeni s tím, kolik by za ni měli dostat, ale taky prý kvůli ne úplně povedenému scénáři. Verze Quentina Tarantina byla spíš vysněná, než že by měla k realitě nějak doopravdy blízko a neuspěl ani tvůrce seriálového Farga Noah Hawley, který měl napsat a natočit vlastní film. Star Trek je ovšem značka, nad kterou se voda jen tak nezavře. 

Od kin si tedy posádka Enterprise i její kolegové dávají nedobrovolnou pauzu, v televizi se jim však celkem daří. Seriál s podtitulem Discovery má odklepnutou čtvrtou řadu a další sérií se dočká i Picard nebo animované Lower Decks. A nový filmový Star Trek by měla psát Kalinda Vazquez, která je zodpovědná právě za Discovery. Co chystá, to samozřejmě Paramount nehodlá prozrazovat, ale prý studiu nabídla úplně nový nápad, takže se může stát, že tentokrát nedorazí žádný Kirk, Spock nebo někdo ze starých známých. Těžko říct, jestli zrovna o tohle fandové stojí, protože právě parta ne úplně sympatických nováčku z Discovery byla pro některé z diváků trošku problematická. V každém případě na všechno bude jako producent dohlížet J.J. Abrams, který točil první dva nové filmové Star Treky a šlo mu to sakra dobře. Tak uvidíme. Snad se tentokrát začne skutečně něco dít. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace