Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Bude nový Blade krvavým eRkem?


ikona
Spooner
bladedeadpool 3disneyMahershala Alimarvel
Dostane Deadpool v MCU temného a krvavého parťáka, nebo se Blade bude moci krotit?  

Že máme v redakci komiksového Bladea s Wesley Snipesem (tedy až na nepovedenou trojku) rádi, jste se mohli přesvědčit v nedávném MZ Live Speciál. Na jeho nástupce jsme ale také docela zvědaví. Už nějaký pátek víme, že se nekompromisní lovec upírů podívá do MCU pod dozorem Kevina Feigeho a zahraje si ho dvojnásobný držitel Oscara Mahershala Ali. Okolo projektu však bylo dlouho docela ticho, u Marvelu byl spíše na vedlejší koleji a až v posledních týdnech je o něm zase výrazněji slyšet.

Reboot komiksového drsňáka, jenž je napůl člověk a napůl upír, totiž sepíše ne příliš známá scenáristka Stacy Osei-Kuffour. Ta sice spolupracovala na oceňovaných seriálových Watchmenech, má ovšem na kontě např. nepovedené Hunters s Al Pacinem a pár dalších nevýrazných kousků, takže je její jméno nevypočitatelnou sázkou do loterie. Větší starosti by ale fandům mohla udělat nenápadná zmínka, kterou Feige nedávno prohodil.

Při menším povídání o Deadpoolovi 3 totiž všechny opět ujistil, že hláškař Ryana Reynoldse rozhodně nepřijde o svůj zajetý tvůrčí styl plný sprosťáren a krvavých skopičin a bude se jednat o eRko. A jedná se podle něj o jediný eRkový projekt, na němž se u Marvelu momentálně pracuje. A jelikož na Bladeovi už se maká nějaký ten pátek a podle některých spekulací by se mohlo začít natáčet ještě letos, berou to fandové jako neoficiální potvrzení toho, že Blade se nepřípustného ratingu i přes všechny naděje nedočká. Což by mohl být u temné komiksárny, v níž hlavní hrdina nekompromisně porcuje upíří protivníky, trošku problém a menší naplnění fanouškovských obav.

Samozřejmě vše může být nakonec přeci jen jinak a Marvel může stále přijít s překvapivým prohlášením. Tvůrci navíc stále prohlašují, že dostaneme temnější záležitost, než na jakou jsme na MCU zvyklí, což ostatně láká i hlavní hereckou hvězdu. Riziko, že bude poloupíří drsňák nakonec trochu divácky přístupnější, ale přeci jen vzrostlo. Co myslíte, dokáže si Blade udržet svou temnou atmosféru i při potenciálním PG-13 ratingu?

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace