Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

MZ Live Speciál: Blade 2 a Na pivu s Civalem a Králem videa Pepem


ikona
Mr. Hlad
bladeguillermo del torokrálové videamarek vašutmz live speciálna pivu s civalempepowesley snipes
Zabijáci upírů vs. slovenští střihači 

Máme tu MZ Live Speciál a dokonce jsme kvůli němu porušili něco, co jsme si s Imfem slíbili, když jsme začínali. Natočili jsme video na přání. Ale naštěstí to nebylo jen přání vaše, ale i naše, takže se pořád můžeme s čistým svědomím tvářit jako neústupní drsňáci. Na druhou stranu nás před pár měsíci překvapilo, že když jsme do světa vypustili MZ Live Speciál s Bladem a jen tak mezi řečí nahodili, že když bude zájem, uděláme i sequel Blade 2, ozvalo se vás tolik. Takže teď ji tu máte a čeká vás půl hodina povídání o upírech, Praze, Guillermo del Torovi, Wesley Snipesovi, Marku Vašutovi a spoustě krve. 

Jako vždycky najdete video na Youtube a audioverze si můžete pustit na SpotifyPodbean nebo iTunes, ohodnotit nás pak můžete na CSFD. Ale tím tentokrát nekončíme, protože vedle upírů jsme si pro vás připravili i jednoho z Králů videa

Cival si totiž na pivo přizval Petera Pavlíka alias Pepa, který stříhal Krále videa, pracoval na fenomenální televizní minisérii Zrádci a pokud máte u upoutávek na české a slovenské filmy pocit, že už jsme se je naučili dělat, z velké části je to jeho zásluha. Cival s Pepem probrali všechno od studií a stříhání přes Spielberga a Krále videa až po hubnutí a Pepovu (ne)touhu vyrazit dobývat Hollywood. 

Na pivu s Civalem můžete vidět na Youtube a poslouchat na SpotifyPodbean a iTunes. A pokud vás naše videa baví, budeme rádi, když nám přispějete nejenom na jejich tvorbu na Patreonu. Budeme vám vděční. 

Komentáře
VŠECHNY KOMENTÁŘE (8)
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace