Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Filmové Divison našlo nového režiséra


ikona
Spooner
divisonJake Gyllenhaaljessica chastainnetflixRawson Marshall Thurber
Netflix po dlouhé době konečně pohnul s adaptací herního hitu. Kdo se postaví za kameru?  

The Division je jednou z velkých herních pecek posledních let, jež si za své dosavadní dva díly stačila po právu získat miliony fanoušků. A díky kvalitám i ději se o hru už docela dlouho zajímá Hollywood, tedy hlavně Netflix. Post-apokalyptický příběh nás zavede do neveselé budoucnosti, v níž zpustoší zemi smrtící virus, a bude pojednávat o skupince agentů a civilistů, kteří byli vycvičeni k přežití a ochraně obyvatel v čase totální katastrofy. A tak se nyní snaží zachránit zbytky civilizace před totálním chaosem. Už hodně dlouho se ví, že si hlavní role střihnou Jessica Chastain a Jake Gyllenhaal. Na pozici režiséra ovšem taková jistota nepanuje.

Projekt měl totiž původně natočit David Leitch, režisér prvního Johna Wicka, druhého Deadpoola či Hobbse a Shawa. Jenže ten má kvůli natáčení svého nového akčňáku Bullet Train s Bradem Pittem a dalším závazkům plný diář, a tak musel přenechat režii někomu jinému. A tím jiným je Rawson Marshall Thurber, což je jméno, z něhož mám malinko obavy. Tento režisér sice natočil skvělé komedie Vybíjená či Millerovi na tripu, v poslední době se však zaměřuje na akční žánr, kde to s ním zatím vypadá všelijak. Jeho Mrakodrap s Dwaynem Johnsonem byl naprostou rutinní nudou a letošní Red Notice, v němž se vedle Rocka objeví Ryan Reynolds a Gal Gadot, asi naplno ukáže, zda na podobné velké produkce vůbec má. Jako režisér atmosférického post-apokalyptického fláku mě tedy zatím nenaplňuje moc velkou důvěrou. Vzhledem k herní předloze však budu moc rád, když se budu mýlit.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace