Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Kdo si zahraje v akčňáku s Bradem Pittem?


ikona
Spooner
brad pittbullet traindavid leitchlady gagamichael shannonZazie Beetz
Pitt hodlá být v režii Davida Leitcha za akčního borce. Kdo mu půjde po krku? 

Herecký sympaťák Brad Pitt bude patřit mezi nejžádanější hollywoodské hvězdy ještě zatraceně dlouho. No, ještě aby ne, když má talentu na rozdávání, role si umí zatraceně vybírat a letos se za tarantinovku Tenkrát v Hollywoodu konečně dočkal vytouženého Oscara. Ve své novince ovšem přesedlá do méně ambiciózního žánru. V akčním thrilleru Bullet Train se totiž projede titulním vlakem, který však bude plný nájemných zabijáků a každý z nich zde bude mít za úkol sejmout někoho jiného. A je samozřejmě otázkou, kolik z nich nakonec vlak opustí naživu. Ano, Pitt bude zase po čase za trochu akčnějšího borce a po place ho bude uhánět David Leitch, režisér prvního Johna Wicka, Hobbse a Shawa či druhého Deadpoola. Což nasvědčuje tomu, že si hollywoodská hvězda v akčních sekvencích asi docela mákne. Jo, zní to lákavě a v uplynulých dnech začal být tento projekt možná ještě zajímavější.

Tvůrci totiž stále více odhalují obsazení dalších nájemných zabijáků, kteří půjdou asi z velké části Pittovi po krku. A je to hodně nadějná, a některých případech docela nečekaná, sebranka. V Bullet Train si tak po boku Pitta zastřílí Lady Gaga, Aaron Taylor-Johnson, neselhávající Michael Shannon či Zazie Beetz z Jokera či právě druhého Deadpoola. Doplňují tak už dříve obsazenou Joey King z netfilovské hitové značky Stánek na polibky a seriálového Andrew Kojiho z neprávem přehlížené akční pecky Warrior. Po castingové stránce zní tedy tento kousek čím dál výživněji a hlavní hvězda se bude moci opřít o hodně silné parťáky. A vidět slavnou zpěvačku v akčnější poloze by mohlo být celkem zajímavé, i když by zrovna ona měla mít v novince údajně jen menší roli. Tenhle vlak ovšem slavnými ksichty evidentně šetřit nebude. A to je jedině dobře.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace